Martinez Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 И аз имам един Roadster на ~30 години. Някои хора тук даже го познават отблизо . Да не ми мине котка път, но ако всичко е по план, до месец ще пусна снимка след facelifting, tuning и пр. Ще гледам да си оправдае името - roadster Ще си го оправдае - стига да не се исдевателства много върху него Цитирай
Martinez Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Btw. след ровене из и-нет преди време установих че roadstEr i roadstAr са два доста различни модела на ibz... Така е Но това за което говоря аз е RoadstAr II i изглежда (т.е. изглеждаше след доста tuning) по този начин :http://img78.photobucket.com/albums/v239/badgerguy/IbanezRS2.jpg Това което му беше правено е - промяна на формата на тялото (доста по-фина и лека) смяна на адаптерите и електрониката - от пасивен на активен с два дълги адаптера ЕМG Цитирай
Jigsaw Отговорено Март 8, 2005 Автор Отговорено Март 8, 2005 Вчера взех един Ibanez оригинален японски, за концерта в сряда и съм адски доволен от него! Какъв е - Roadstar? И моя беше японски Roadstar II e! Цитирай
разбойник Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Оп-а, извинявам се, моя грешка, не знаех че са два модела. Martinez, а имаш ли снимка на която да се вижда как изглежда сега? Just curious Цитирай
Martinez Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Оп-а, извинявам се, моя грешка, не знаех че са два модела. Martinez, а имаш ли снимка на която да се вижда как изглежда сега? Just curious Да, ще се поразровя и ще кача една Цитирай
Martinez Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 (Редактирано) Roadstar II e! Слонова кост? с един голям адаптер отзад, пасивен ? Би трябвало да е същия като моя. Виж линка малко по-горе Редактирано Март 8, 2005 от Martinez Цитирай
Jigsaw Отговорено Март 11, 2005 Автор Отговорено Март 11, 2005 Roadstar II e! Слонова кост? с един голям адаптер отзад, пасивен ? Би трябвало да е същия като моя. Виж линка малко по-горе http://www.bgphoto.net/photos/79/o632460701205312500.jpg Ей тука изотзадзе се забелязва този бас! Да уточня: това, което държи баса съм аз Цитирай
Martinez Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Mоже ли някой (може би модератор) да ми помогне да кача една снимка тук, за да могат да я видят тези които се интересуват Мерси Цитирай
Rossko Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Аз пък си дробя с един направен от нормален на левичарски бас Кремона Също така върху него има и моя signature окраса направена от изолирбанд и, разбира се, класическите ключове десетолевки =)) Единствения минус е, че единия адаптер нещо се отказа от живота наскоро.. Eто я и машината - http://www.album.bg/rosko_/images/4459607/ Цитирай
Geo Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 За изтеклото време от откриването на тази тема доста от колегите си купиха качествени инструменти и оборудване. Това говори,че музиката в Бг се развива,има хора,които се занимават с това. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Аз свиря с Yamaha RBX 375 и съм доста доволен особено с Ampeg B-115 от 74-та (транзистор) и си мисля да сменя адаптерите, защото дървото на баса е доста добро, и мисля, че няма да се наложи да си купувам нов скоро! Пожелавам на всички да имат, това което искат, защото по-добро от щастлив басист няма! Цитирай
Freak_666 Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Ми...аз с кво да се похваля...Единия ми бас е некъв правен,но доста стабиларка с активна електроника,3band EQ и тн...Другия ми е Cort Action V...Много приятна 5 струнна машина Цитирай
Coprophagus Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 http://www.warwick.de/modules/produkte/pro...14428&cl=EN ей на такъв звяр само че 5 стуни, активни адаптери и електроника и е малко по-тъмен на цвят (не знам що тъй, а е същия финиш, то и без това по-тъмно кафяв е по яко ) иначе преди Уаруика: Стаг 5 струнен фюжън,а преди стага КРЕМОНА цигулко-подобна полуакустична дъска която настроивах по 2 часа и все фалшива стоеше то не че тогава много ме интересуваше да ли съм фалшив аз гледах да натискам там по праговете, че да ми свикват пръстите. Цитирай
jeordie14 Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Ми аз сега ше си зимам нов Stagg Bass един кафяв - никои да не се смее ! тва ми е първия бас ! аз преди исках или да си зема една китара Les Paul (тва преди да видя цените де..) или J5 Stratocaster aма поради финансови проблеми (кои ще е тоя изрод с толкова пари) ( ако има някои да не се обижда ) не се получиха нещата с китарите затва минах на Бас Цитирай
kulov Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 1 ден след това мисля, че е малко по-добре, без да съм го пипал. само да поясня - настроен на сол значи на сол-ре-ла-ми-си. може би просто съм параноичен, инструмента си е добър, за хеви метъл (каквото свиря) си е перфектен Цитирай
Recommended Posts