Washburn4o Публикувано Декември 17, 2006 Share Публикувано Декември 17, 2006 да не се повтарям ако някой може да ми даде инфо за WASHBURN WE36 G16 гугъл не намира нищо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 (Редактирано) Тялото е от липа (basswood - каквито са и Ibanez RG-серията), фретборд от палисандър (rosewood - пак като Ibanez), за грифа не разбрах точно, tune-o-matic задно магаре (като на Gibson), два хъмбъкъра с тристепенен превключвател, три потенциометъра - 2 Volume и 1 Тone , на грифа инлеите са с кръгчета, 22 прагчета Общо взето на форма е като Dean китарите, като на Dimebag Darrel, лека му пръст, само че има един грозен череп, дето нещо не ми харесва поне на мен Ти от къде разбра за нея между другото, наистина в Google няма (почти) нищо за този модел...И каква е цената? А, сега виждам, че си си я сложил като аватар, та вече знаеш как изглежда Редактирано Декември 17, 2006 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PRIMO Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 Във фактор я има, завчера я гледах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 Разбирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 Мисля ,че от WASHBURN няма да останеш разочарован. 2-3 пъти съм пробвал такива китари и за малко да се изкуша и аз да си взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Washburn4o Отговорено Декември 17, 2006 Автор Share Отговорено Декември 17, 2006 (Редактирано) прав си в фактор я имаше аз я купих исках малко инфо защото продавача ми каза само за адаптрите а за цената купих я за 530 лв. Редактирано Декември 17, 2006 от Washburn4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PRIMO Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 ^ хаха е, а честита ти ръмжаща пантера, да я храниш редовно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 17, 2006 Share Отговорено Декември 17, 2006 исках малко инфо защото продавача ми каза само за адаптрите И какво ти каза? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Washburn4o Отговорено Декември 18, 2006 Автор Share Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) не помня ама хубави бяха (не мога да се сетя защото бях недоспал по това време ) пробвах я с еднокубе и сякаш звучат като обикновени Washburn адаптри Редактирано Декември 18, 2006 от Washburn4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Декември 18, 2006 Share Отговорено Декември 18, 2006 свирил съм на тая китара.. не останах очарован, адапторите са много зле може би ако се сменят ще звукне инъче е удобна, особено след като и свикнеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Декември 21, 2006 Share Отговорено Декември 21, 2006 е,логично е че няма да са кой знае кво адаптрите...ама спокс,все пак си дал само 530...след някой месец ше събереш кинти и ше си купиш и 1 Сиймър Дънкън Даймбъкър (ако си фен на Дарел лека му пръст) и ще се доближиш още повече до Пантерския саунд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Декември 21, 2006 Share Отговорено Декември 21, 2006 Един приятел си купи такава, ама не ме кефи нещо. Много е неудобна за държене. Като я фане човек и сякаш главата тежи и тегли китарата на ляво, смисъл изсипва се на ляво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Декември 21, 2006 Share Отговорено Декември 21, 2006 ами те повечето китари с нестандартна форма са така, и моята е с изместен център на тежеста, и лично на мен така ми харесва повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Washburn4o Отговорено Декември 21, 2006 Автор Share Отговорено Декември 21, 2006 Един приятел си купи такава, ама не ме кефи нещо. Много е неудобна за държене. Като я фане човек и сякаш главата тежи и тегли китарата на ляво, смисъл изсипва се на ляво. еми прав си грифа тежи повече от колкото самото тяло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 ..ми,липата е тъп материал за китари.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts