DaftFunk Отговорено Март 23, 2016 Отговорено Март 23, 2016 Palmer и аз оглеждах щото ми изглежда надежден. А инак някой пробвал ли го е този синия дилей на Харлей ? Този от 30 евро. В смисъл дали става...за нещо. Аз впрочем си купих малкия power plant на HB и съм много доволен. Цитирай
Mar4enko Отговорено Март 24, 2016 Отговорено Март 24, 2016 Имаш отговори по-назад в темата. Имам го и да, става. Цитирай
рахата Отговорено Март 25, 2016 Отговорено Март 25, 2016 Аз предпочитам първо по-къс повторител и след него по-дълъг или т.к. - реверб > дилей.Ако имаш двата ефекта тествай,пробвай и както ти хареса Цитирай
H.R. Отговорено Април 4, 2016 Автор Отговорено Април 4, 2016 На входа. Импеданс на входа... Точно така ! Дори след няколко опита още не мога да разбера разликата. Днес посвирих с Reverb+Delay и сякаш така ми пасва звука. Ще използвам темата да споделя малко опит със занемаряване. Ползвах кабел Earnie Ball - от китара до ефекти - на няколко години - настъпван, запояван , прегазван многократно от колелата на компютърния стол. От доста време съм ангажиран с други занятия и нямам почти никакво време за свирене и не му обръщах нужното внимание. Накрая започна съвсем да пращи и създава брумове. Поръчах си някакъв low noise кабел от Китай , днес го включих и - то сякаш съм сменил адаптори, китара .......взеха да се чуват и флажолетите като хората. Та за ранга на домашните свирачи, като мен да припомня , че и кабелите имат сериозно значение. Нещо взе много да ми се свири от днес сутринта ! Цитирай
Recommended Posts