vane Публикувано Декември 16, 2006 Публикувано Декември 16, 2006 Здрасти, еми тя Гашевска я няма - не знам какво е станало с нея, но никъде из СФ не мога да намеря струни за гъдулка, всеки доколкото виждам се спасява поединично и с пригаждане на струни. Ако някой знае някой нов човек или даде някакво инфо, ще съм безкрайно благодарен!!!!!!!!!!!!! Цитирай
vane Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 Явно положението е сериозно и всеки ще се спасява поединично. Толкова ли няма някой. Ще спасяваме с китарни струни ама не си е работа. :violin: Цитирай
vurbito Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Здрасти, еми тя Гашевска я няма - не знам какво е станало с нея, но никъде из СФ не мога да намеря струни за гъдулка, всеки доколкото виждам се спасява поединично и с пригаждане на струни. Ако някой знае някой нов човек или даде някакво инфо, ще съм безкрайно благодарен!!!!!!!!!!!!! еми потърси бай Иван Кацаров...от село Дюлево....близо е до Стрелча Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Ще попитам бащата на жена ми, той е един от най-добрите преподаватели по гъдулка в България и няма как да не ми даде съвет. Дори може да измислим и нещо за намирането на струните Пиши ми, за да знам как да процедирам Цитирай
bluesman Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Струни за гадулка за всякакви струнни инструменти по поръчка.Майстора се казва Аракел Казасян от Пловдив тел. 032 266987 . Не е някой самодеец като Гашевска(Цачева) . Цитирай
Recommended Posts