SelfDestroyer Публикувано Декември 16, 2006 Публикувано Декември 16, 2006 Взех си един Gibson на старо (поне ми казаха че е такъв).. Но имам проблем с потенциометрите и искам да ги сменя...Но там е въпросът че не знам кой за какво е...Няма да откажа малко помощ, да разбера кой за какво е... Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Дай снимка на китарата и ще ти се каже Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 Снимката е направена с уебкамера... Цитирай
Achiles Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Ако това е истински Гибсън, съветвам те да си поръчаш потенциометри направо от производителя. Не знам адреса, но съм чувал, че само им пращаш модела на китарата и те ти изпращат каквото ти трябва. Занеси я преди това на добър майстор. Може просто да са зацапани. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 (Редактирано) Pотенциометрите, доколкото знам, трябва да са 4 броя по 500K, логаритмични. На главата на китарата пише ли Gibson? Редактирано Декември 16, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Баце,тва е много далече от Гибсън.. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 ^ И аз не съм виждал такъв. При суича за адаптрите бялата капачка ми се струва много голяма. И тялото го докарва на Лес Пол амаа... нещо и на мене не ми вдъхва гибсънски респект. Цитирай
vovcho Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Да не си си я купил от Jazz? Цитирай
chlen Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Незнам за колко са ти я продали тази китара, но 90% съм сигурен, 4е не е Gibson. Би ли качил повече снимки, ако може по-детаилни и отзаде и отпреде. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 (Редактирано) Вие чухте сега Gibson, видяхте снимката, и се юрнахте веднага, като че ли от злорадство да повтаряте, че не е гибсън. Ми и да не е гибсън, на мен лично ми е все тая, понеже не е моя. Майтапа настрана, наистина надписа на главата ще си покаже. Ако не пише гибсън, значи със сигурност не е. Въпреки това, откъде можем да знаем каква точно е китарата, ами може да се окаже и добро копие. По принцип бих се радвал да погледна китарата. Ако собственикът е от софия, може да ми пише едно лично съобщение да се разберем, мога да му сменя потенциометрите. Много ми е любопитно да пипна копието. Имал съм възможността да посвиря на няколко пъти с гибсън, и мисля, че мога да оценя китарата. Редактирано Декември 16, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 И да пише Gibson,със сигурност не е Без майтап,свирил съм на такава. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Бе не точно същата,но пишеше Гибсън,а си беше корейска китара-не е за боклука. Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Декември 17, 2006 Автор Отговорено Декември 17, 2006 Ами не пище явно Гибсън...Но въпросът ми беше как да си сменя потенциоментрите...И съм от Пловдив.. Цитирай
Recommended Posts