DaftFunk Публикувано Януари 25, 2016 Публикувано Януари 25, 2016 Здравейте, реших да си попитам дали някой имат опит с този тунер, тъй като за цената си от 30 евро в Томан / на половина от цената PolyTune и BOSS TU-3 / ми изглежда доста читав тунер. Благодаря за отговорите предварително! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 26, 2016 Отговорено Януари 26, 2016 (Редактирано) Скоро си играх с доста тунери - Mooer, TC Polytune, Boss, Korg, T-Rex, Hotone и още няколко, включително този. Първоначално подходих скептично към него предвид цената, но останах приятно изненадан колко е бърз и точен с китара и бас. Аз си харесвам тунер по това, доколко ме фрустрира докато се настройвам, а този се справи за мен по-добре от доста по-скъпи. Можеш да го намериш и пробваш в България. Редактирано Януари 26, 2016 от G.Varbanov 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2016 Автор Отговорено Януари 27, 2016 Благодаря Върбанов, аз също го проучих и даже вече го поръчах от thomann, тъй като сега се настройвам с една щипка и взех много да се изнервям с нея. Батерията и пада,,,, реагира бавно,,,, почти няма местенце къде да я закача на главата на ел. китарата си която има изключително оскъдна площ / главата имам предвид / и т.н. и т.н. Само, че поръчах версията в черно. Просто бялото нещо ме издразни ;-) 1 Цитирай
Trysth Отговорено Януари 27, 2016 Отговорено Януари 27, 2016 Щипките за мен имат смисъл само за акустични китари и то без електроника. За електричка педалът е задължителен. Кажи как се държи като го поразцъкаш. 2 Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 8, 2016 Автор Отговорено Март 8, 2016 Много се забави доставката от thomann и сега чак пристигна тунера. Вече няколко дни го тествам и мога да кажа, че е доста добре. Масивна конструкция и бърза реакция. Дисплеят е голям и ярък. Дори и в най-тъмната дупка можеш да се настроиш идеално и без притесения. Единственото което ме издразни е, че DC In входът за адаптер и INPUT входът са един до друг отстрани което е досадно, но като махнем това, тунерът е много добър ... особено за цената си от 30 евро! Цитирай
urgent Отговорено Март 11, 2016 Отговорено Март 11, 2016 Предполагам заглушава звука от усилвателя и ефектите от педалборда когато го включиш нали? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 Тунерът има два изхода, Output и Bypass. В зависимост кой избереш, можеш да настройваш тихо или да чуваш изходния сигнал от китарата. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 15, 2016 Автор Отговорено Март 15, 2016 В завимост на кой от двата изхода свържеш кабела ще е безшумно или шумно. Aз съм го вързал на "output" защото предпочитам да се настройвам безшумно. За почитателите на "шумно" настройване си има изход "bypass" както спомена колегата Varbanov. Цитирай
Recommended Posts