Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 44
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Все още не съм я пробвал.Надявам се около нова година да събера парите и да дойда до София за проба.А, ако не съм нахален вече мога ли да разчитам на някой от София, който е по на "ти" с китарите да ми помогне при пробата и да каже дали си заслужава :metalist:

Отговорено

Не разбирам какво им иима на факторите... Купих си фактор4е наскоро и е изклю4ително удобен.... разстоянието между струните и грифа на 12 поз.е малкопо-малко от милиметър. за китара на която да се нау4и да свири 4овек( става въпрос за елек34еска китара) си е много много добра... А относно звука... то вси4ко си зависи и от усилвател и колони и такижа ми ти работи. B) савета ми е ; Вземи си фактора и да не ти пука...

Отговорено (Редактирано)

не пляка и си зву4и добре ако 6тете вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar:

Редактирано от Master of Puppets
Отговорено

Това и аз дори не го вярвам, макар да съм върл защитник на факторчетата. Има си яки бройки, ама чак пък толкова..

Запиши видео, ако е така. Любопитен съм да видя.

Отговорено

Изключението потвърждава правилото.тва са евтини поръчани "на кило" китари,от които,ако намериш нещо свестно си голям късметлия.. :hello:

Отговорено

според мен бая се изхвърляш, може би е неволно поради факта че не разбираш

чудеса се случват само в приказките :) квото платиш тва получаваш, за тия пари не може да се очаква чудо

Отговорено
  Master of Puppets написа:
А относно звука... то вси4ко си зависи и от усилвател и колони и такижа ми ти работи.

А, бе, не е така.

Отговорено

Зависи, дали звука китарата ти харесва. Аз не мога да кажа със сигурност, че китарата звучи зле. Пробвах един фактор, който ми звучеше приятно, но това вече е въпрос на вкус. Но наистина - звука започва от китарата. Трудно ще ти е да звучиш като със стратокастер, или Ibanez, ако притежаваш китара, която звучи различно. Но пак казвам - до вкус е всичко.