X_eNeMy Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Аз се извинявам. Пропуснал съм да спомена, че си фокусирал зрението си върху китарите. Това променя всичко. Цитирай
Jaden Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 Все още не съм я пробвал.Надявам се около нова година да събера парите и да дойда до София за проба.А, ако не съм нахален вече мога ли да разчитам на някой от София, който е по на "ти" с китарите да ми помогне при пробата и да каже дали си заслужава Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 днес пробвах един фактор, и поне този не беше добре направен. Беше лес пол копие, и имаше някои проблеми. Цитирай
Master of Puppets Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Не разбирам какво им иима на факторите... Купих си фактор4е наскоро и е изклю4ително удобен.... разстоянието между струните и грифа на 12 поз.е малкопо-малко от милиметър. за китара на която да се нау4и да свири 4овек( става въпрос за елек34еска китара) си е много много добра... А относно звука... то вси4ко си зависи и от усилвател и колони и такижа ми ти работи. савета ми е ; Вземи си фактора и да не ти пука... Цитирай
zhivkob Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 разстоянието между струните и грифа на 12 поз.е малкопо-малко от милиметър :idea: Къв е тоз фактор? Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 ^ Eй такъв. Плякащ на всички останали позиции Цитирай
Master of Puppets Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 (Редактирано) не пляка и си зву4и добре ако 6тете вярвайте!!!!!!!!!!!!!!!!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Декември 28, 2006 от Master of Puppets Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Това и аз дори не го вярвам, макар да съм върл защитник на факторчетата. Има си яки бройки, ама чак пък толкова.. Запиши видео, ако е така. Любопитен съм да видя. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Изключението потвърждава правилото.тва са евтини поръчани "на кило" китари,от които,ако намериш нещо свестно си голям късметлия.. :hello: Цитирай
Master of Puppets Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 на4и съм касметлия. идеална си е за у4ебна китара а за по- нататака.... се ше се намери и по добро. Цитирай
LOE Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 според мен бая се изхвърляш, може би е неволно поради факта че не разбираш чудеса се случват само в приказките квото платиш тва получаваш, за тия пари не може да се очаква чудо Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 съгласен ама виках да не съм много радикален днес! Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Спокойно бе хора. Нормално е всеки да си хвали инструмента Цитирай
vovcho Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 А относно звука... то вси4ко си зависи и от усилвател и колони и такижа ми ти работи. А, бе, не е така. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Зависи, дали звука китарата ти харесва. Аз не мога да кажа със сигурност, че китарата звучи зле. Пробвах един фактор, който ми звучеше приятно, но това вече е въпрос на вкус. Но наистина - звука започва от китарата. Трудно ще ти е да звучиш като със стратокастер, или Ibanez, ако притежаваш китара, която звучи различно. Но пак казвам - до вкус е всичко. Цитирай
Recommended Posts