olygofren Публикувано Декември 14, 2006 Публикувано Декември 14, 2006 (Редактирано) Четох, че е излязла... пробвали ли сте? Аз съм много доволен от Battery 2, и ми се струва, че това е още една стъпка напред, поне това, което чух на сайта им. Освен това 12ГБ семпли са си 12ГБ семпли: "over 100 drum kits with over 23,000 individual samples"... Кажете ми струва ли си, че да почвам да чистя компа? Не че ми трябва всяка възможна перкусийка от всеки възможен сет де. Тук има филмче за тези, които не са виждали Battery: http://www.native-instruments.com/index.php?battery3tour_us Редактирано Декември 14, 2006 от olygofren Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 Еми аз откакто видях BFD & DFH тоя софтец Battery ми е като детски пък не знам за другите... Цитирай
olygofren Отговорено Декември 14, 2006 Автор Отговорено Декември 14, 2006 (Редактирано) Да, ама е лекичък, а си има бая възможности. Особено, че сега вече (от версия 3) си има поддръжка на ASIO и wave editor-че вградено, доколкото разбирам. Следобед го слагам и ще докладвам. P.S: btw, да не би BFD да значи Big Fuckin' Drums?! BFD Deluxe Collection = 55GB Редактирано Декември 14, 2006 от olygofren Цитирай
Recommended Posts