КитаристТерорист Публикувано Януари 5, 2016 Публикувано Януари 5, 2016 Здравейте, за пръв път пиша тук и прерових мисля всичко относно струните за китари, но не намерих нещо по-конкретно. Подариха ми акустична китара Орфей и се чудя какви струни да й взема, за да звучи прилично. Китарата е от този модел: Ако някой може да ме насочи, или сподели каквото и да било по въпроса ще съм особено благодарен!Хвалиха ми струните на томастик и фендер 12-ка, но преди да купя и да си играя със слагането ме интересува мнението на по-опитните в областта. Предварително благодаря! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2016 Отговорено Януари 6, 2016 За мен Томастик са пари на вятъра. Особено за такава "китара". Ама и инак - ужасно скъпи, пък нищо особено... Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 6, 2016 Отговорено Януари 6, 2016 Каквито и да и сложиш пак няма да стане китара от нея ;-) 1 Цитирай
Fashion Отговорено Януари 6, 2016 Отговорено Януари 6, 2016 Сложи и едни такива : http://www.musicworld.bg/bg/c_496/i_31161/SIT_P1150.html Не си струва по-голяма инвестиция!Навремето имах същата, която потрошиха в казармата, но много си я харесвах! Цитирай
КитаристТерорист Отговорено Януари 7, 2016 Автор Отговорено Януари 7, 2016 Благодарско! Кухарка под едно 200-300 си е компромис, а орфеите и кремоните са си реликви, но подарък все пак... Благодаря за насоките - струните са високо, та наистина към по-тънки струни ще се ориентирам. Цитирай
Recommended Posts