KJ_Stamatini Публикувано Януари 5, 2016 Публикувано Януари 5, 2016 Здравейте приятели, Имам нужда от Вашата препоръка: През лятото работя като KJ - водя караоке партита. Имам проблем обаче с ръцете си (при повечко сценично напрежение треперят следствие на заболяване). Поради тази причина съм се ориентирал към хед-сет версия на микрофон, а не към "ръчка". Работата обаче е в това, че аз също пея понякога и е необходимо въпросният микрофон да е подходящ и за пеене. Моля ако имате опит с такъв тип микрофони да ми препоръчате марка/модел. Благодаря предварително за съдействието! Цитирай
LP1 Отговорено Януари 10, 2016 Отговорено Януари 10, 2016 Здрасти колега, погледни нещо на Shure или Sennheiser , дори да бъде втора ръка, сигурен съм ,че ще останеш доволен. Не робувай на надписа "beta" в модела това не означава ,че ще ти хареса повече от другите модефикации. Успех ! Цитирай
KJ_Stamatini Отговорено Януари 13, 2016 Автор Отговорено Януари 13, 2016 Благодаря колега! Наясно съм, че ако искам качество ще е задължително някоя доказана марка. Проблемът е че се предлагат най-различни варианти и не знам кой е по-подходящ за пеене, а не само за говорене. Цитирай
LP1 Отговорено Февруари 7, 2016 Отговорено Февруари 7, 2016 (Редактирано) Вземи Шур -няма лошо, няма как да не си доволен. Смених доста марки( имал съм възможност) накрая изпозвам beta87А кондененз.както и 565 динам.от опит знам това е марката! Редактирано Февруари 7, 2016 от LP1 Цитирай
KJ_Stamatini Отговорено Февруари 12, 2016 Автор Отговорено Февруари 12, 2016 Благодаря LP1. Ще имам предвид препоръката ти. Цитирай
джани Отговорено Март 8, 2016 Отговорено Март 8, 2016 Shure SM35-TQG, AUDIOTECHNICA ATM75, Beyerdynamic - TG H74c, Audio Technica ATM73a, има доста голям избор. Цитирай
KJ_Stamatini Отговорено Март 9, 2016 Автор Отговорено Март 9, 2016 Благодаря Джани! И без друго се бях ориентирал към Shure като марка, но този модел нещо не го откривам в БГ. А където го намирам в нета, се предлага само микрофона, без предавател и приемник. Предполагам, че ще го открия някъде и в комплект. Цитирай
KJ_Stamatini Отговорено Март 24, 2016 Автор Отговорено Март 24, 2016 Oще едно питане в тази връзка: Не знам колко от вас гледат телевизионното предаване "Като две капки вода". Там често участниците използват хед-сет микрофони (особено когато се изисква да участват в хореографията). Някой знае ли какъв модел/марка микрофони ползват?По това което съм открил като снимки в нета нищо не ми прилича на това което там (а и в други музикални формати) използват. Цитирай
Recommended Posts