petruccy Публикувано Декември 13, 2015 Публикувано Декември 13, 2015 С оглед на качественото развитие на сегмента и пласмента към таргетираната част на почитателите си, най – излъчваната в родния ефир, за 2014 година, българска рок - група търси кадърен, сериозен и амбициозен мениджър за бъдещите си проекти. Групата има завиден опит в музикалния бранш. Свирили са на една сцена с изпълнители като Uriah Heep, БТР, Сигнал, Силвия Кацарова и други. Техни клипове са излъчвани по БТВ, НОВА, БНТ, MTV Rocks, BOX TV, BG Music channel и други. Представяли са досегашните си проекти в едни от най - известните и реномирани български клубове като Студио 5, Playground, Sofia live club, Joy Station, бар Мармалад, Extravaganza, Библиотеката и др. Групата е абсолютен рекордьор по отношение на гледаемост (български рок) във всички видео платформи.Търсеният човек трябва да:1, Е запознат отлично с портфолиото на групата.2, Организира медийните и радио изяви . 3, Координира екипа при видеозаснемане на даден проект.4, Поддържа връзка с предавания и интернет платформи.5, Следи и контактува през нашата „Facebook“, „Instagram“, „Тweeter“, “Youtube”, “Vbox7”, “Google +” СТРаници.6, Допринася за клубните изяви, по възможност.От своя страна предлагаме:1, Теоретично и практическо развитие в мениджърската дейност.2, Създаване на многобройни, ценни контакти в медийния и музикален бранш.3, Финансово възнаграждение, в зависимост от постигнатите цели.4, Разучаване в детайли и прилагане на ноухау‘а на групата.5, Диамична и приятна работа6, Млад амбициозен екип, с готовност за нови идеи.Изиксвания към желаещите: 1. Имат Средно, Средно - специално или Висше образование (препоръчително е студенти), специалност мениджмънт, музика, икономика и/или търговия.2. Притежават усет в мениджърската дейност. 3. Контактни и мотивирани хора, с желание за развитие. 4. Готови да поемат отговорност. 5. Вслушват се в съветите и желаещи достигане до най – доброто решение. 6. Притежават упоритост, търпеливост и аналитичност. Цитирай
TONY Отговорено Декември 15, 2015 Отговорено Декември 15, 2015 Доста помпозно и претенциозно от една страна, от друга - малко като ощипана мома. На повечето им е ясно, че става дума за Революция Зет. така, че загадачност е излишна. Миналата година изкарах 3 дневен мениджърски курс.Доколко ще ми помогне в развитието на собствената ми група ще видим, но мисля, че повечето американски алабалистики нямат особена стойност на българска земя. От скромият ми опит, знам две български рок групи с човек, който изпълнява такива функции. В едната съм свирил известно време. Там басиста е роден мениджър. По простата причина, че умее да се вре навсякъде и да урежда участия и тн. Природно му е дадено. И го смятам за много по-добър мениджър отколкото басист. Другата група е на приятелят ми Душко и също е известна - Паникан Уайаскър, от него знам, че си имат мениджър, който им урежда участия срещу процент, но едва ли са му спретвали прием по СиВи като за миниджър в Ейч Пи и 3 бона заплата..... Другарят Живков бе казал - Приземяване другари! Приземяване! Млади сте и едва ли схващата майтапа и личноста му. Но е добре да се слушате в тези слова и например в страничните мнения извън приятелският Ви кръг. Като почна сериала, първоначално не му обърнах внимание. После започнах да го гледам. Да , хареса ми. Да, песента звучеше хитово. Но приключи. Но не се качвайте на крейзи трена - mеdia sells it and you live the role. Мисля, че това се получава. Доколкото знам хитовата Ви песен е писана от канадец. Тогавашната Ви певица имаше харизма. После в сериала я сменихте с по-слаба. А и един от китаристите го няма ( не помня точно басист или китарист) Т.е. в момента сте 50% от тв групата. А последно, като Ви гледах по ТВ, беше трета певица, по-слаба и от втората. Така, че славата , която сте получили от БТВ има вероятност да се окаже 3 минути слава & one hit wonder. Не мислете, че не Ви харесвам, напротив, просто давам странично мнение. В крайна сметка значение има само това, колко хора можете сами да съберете на Ваш концерт. Напълните ли зала в град като Плевен ( наскоро видях снимка от препълнена зала там на концерт на БТР,след като се върнаха от САЩ), значи сте ок и сте популярна българска група. Тогава успех в намирането на мениджър по американските учебници. Ако не, просто ще трябва да се докажете отново в новият състав и в реална обстановка. 3 Цитирай
petruccy Отговорено Декември 15, 2015 Автор Отговорено Декември 15, 2015 Не сме революя з, а и определено не сме американски поддръжници. Както е написано в по - горния ми коментар - имаме изграден наухау, така че коментара Ви не съдържа голяма доза идейност Благодарим, все пак Цитирай
TONY Отговорено Декември 17, 2015 Отговорено Декември 17, 2015 Съжалявам, подвел( или не ) съм се от портфолито. Просто много ми прилича на споментата банда. Според мен портфолиото Ви щеше да седи по- на място, ако бяхте застанали с Името си. А дали има или не, идейност - зависи, доколко може да извлечете от него. Така или иначе, успех в намирането на подходящият мениджър! Цитирай
petruccy Отговорено Декември 18, 2015 Автор Отговорено Декември 18, 2015 Всичко в публикацията е направено с умисъл. Мерси, желаем успех и нас Вас! Цитирай
nikoniko Отговорено Декември 25, 2015 Отговорено Декември 25, 2015 Първо, адмирации за бизнес идеята Ви да си намерите мениджър. Българският музикален мозъчен тръст стига до тази идея при две положения: 1) Многобройни участия, публики и работа, които изискват наемането на квалифициран персонал; 2) Затихваща слава, липса на нови идеи и най-вече на участия; Така, както сте се разкрасили, ви оприличавам на Д2. Но и да не сте, проблемът е, че не искате да си намерите мениджър, а тъмен, послушен, неук и неясен субект, прикрепен към егото ви, който да върви и да растила червеното килимче за групата, свирила с Uriah Heep. С две думи не търсите мениджър, а маскарад за егоцентризма, от който се нуждаете, който ще обяснява на бизнеса колко сте велики, популярни и така нататък. Видно е от условието на играта: търси се препоръчително младеж, студент, зареден с ентусиазъм, на който свише ще бъде дадено проницанието как да се развие теоретично и практично в музикалния мениджмънт, ще си създаде (тепърва) контакти, ще му бъде динамично и приятно във вашата компания. Изискването е да се вслушва в съветите Ви и да ги прилага безупречно, да се държи прилично с ноу-хауто ви, да го разучава и прилага, срещу неясно възнаграждение. Въпросът е в това, че ако тези съвети и ноу-хау са приложими, всъщност нямаше да имате нужда от мениджър, освен при положение първо, по-горе. Когато сте в положение първо - наемате професионалисти - селс мениджъри, пиари, музикални продуценти, мърчандайзинг криейтъри и т.н., според нуждите и вкуса, а не студенти, които тепърва ще обучавате, а не обратното. Но каквото и да е положението (първо или второ), идеята ви е положителна и все донякъде приложима. Успех! Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 27, 2015 Отговорено Декември 27, 2015 Е- не може да сме толкова поамериканчени,ама явно се случва - аз толкова чуждици не бях чел наскоро,а ,иначе е добра идеята някой да управлява групата. Цитирай
petruccy Отговорено Декември 30, 2015 Автор Отговорено Декември 30, 2015 Nikoniko... Благодарим за пожеланията! Искам, за съжаление, да опровергая твоите думи. Нито желаем да лежим на славата с кого сме свирили, нито желаем някой да ни "чеша" егото - достатъчно покритие имаме към него. Нека излезнем от дребната махленска детайлщина... Както споделих в по - горен пост - даваме всичко на готово, желаем разивитие, а това развитие не става без външна помощ. Колкото и едни музиканти да разбират от запис на песни, заснемане на видео клипове, връзки с обществеността, маекетинг и прочие... Не стигат. Ако искаш качество - трябват кадърни хора. Цитирай
Rubi Отговорено Януари 20, 2016 Отговорено Януари 20, 2016 До скоро се занимавах с гореспоменатите дейности за моя приятелска банда. В момента се занимавам с друг бизнес и вече нямам времето за това, но много искам да дам два съвета на бандата ви: 1 - Търсете човек със желание, а не с образование. Ако сте били студенти по каквато и да е специалност, ще сте наясно, че в университета немогат да подготвят хората за живота. Имате нужда от някой, който иска да го прави и да се развива, а не някой, който да ви развее диплома, но да му е писнало от теорията или да няма понятие от реалният свят.2 - Ако имате възможност наемете ваш приятел или фен. Ако приема работата си лично ще е много по деен. Успех! 2 Цитирай
petruccy Отговорено Януари 24, 2016 Автор Отговорено Януари 24, 2016 Мерси за дадените съвети!Ще подходим към коментара ти с нужното внимание. Цитирай
Dan Отговорено Януари 31, 2016 Отговорено Януари 31, 2016 (Редактирано) Порових малко из форума и в нет-а, и попаднах на този видеоклип. Редактирано Януари 31, 2016 от Dan Цитирай
Recommended Posts