CyberGene Отговорено Март 15, 2016 Share Отговорено Март 15, 2016 Браво, Асане - за 3 месеца 20 000лв, това си е сериозно постижение. Квото и да говорим, тук трудно такива пари ще се спечелят, особено с неквалифициран труд Пожелавам ти да си купиш хубава свирка, като се прибереш! Поздрави! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Май 7, 2016 Автор Share Отговорено Май 7, 2016 Благодаря за мнението и така позитивния пост Имам уговорка във вторник във Софето за това: Мисля си ,че съм затрупан от имформация за клавири но въпреки това трябва да се поддържам на ниво и актуален!Интересувам се от качествени семпли и ритми за свирня на българска народна музика,разменям имфо със добри ромски клавирджии и колеги,албански и турски стилове и звуци.Знам търсиха ме много колеги за размяна на които не можах да обърна внимание но когато човек е в чужбина не винаги е готов за неща като музика и размяна на имфо.Сега съм си в къщи и мисла ще мога да обърна внимание на по-сериозните Знаете ли какво е жалкото в картинката колеги?-Много ми се ще да има къде да се показвам със моя нов инструмент но за момента просто нямам добър повод за показ и изява.Не мога да свиря за смешни поводи и пари -нали?Все пак се радвам за придобивката и знам,може по-рядко но хубав повод ще се намери!Много жалко е обедняването на българския народ.Надявам се скоро да променим финансовото полужение на българина и нашата иначе чудна и прекрасна родина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Май 8, 2016 Share Отговорено Май 8, 2016 Браво Асане! От къде ще го вземаш новия клавир от Икономов, от Нивелиян или от някой друг? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Май 10, 2016 Автор Share Отговорено Май 10, 2016 Тези снимки мисля отговарят на въпросите 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Май 12, 2016 Share Отговорено Май 12, 2016 Много добре! Чакаме отзиви за новия клавир! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Май 12, 2016 Share Отговорено Май 12, 2016 Ако е Кронос 2-ката , отзивите са ясни отдавна и няма нужда от други такива Pa4-ката с дисплея като на китайски таблет, приръста не е особенно по-голям спарямо па-3ката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Май 18, 2016 Автор Share Отговорено Май 18, 2016 (Редактирано) Добре Губерков защо питат мене ?Кажи ти ,на тебе ти е всичко ясно относно клавирите!Според тебе най-добрия е па 600 и всичко друго е китаици.Много интересно ми е как солидната и най- актуална машина за аранжиране и семплиране нА корг не е нищо особенно? Първото ми впечатление е ,че е доста тежка , компактна и метална машина.Много красива и е заложено на здравина,надеждност и изпипаност на детаилите. Нямах време да я разгледам добре но видях че може да конвертира миди файлове във стилове много лесно,може също да свири стилове от усб,сд или хард диск както и звуци.Има много плюсове и нови неща в сравнение със па 800.Пример ефексите които са две групи: А и Б. А групата е за стиловете и могат да се слагат до 6-7 ефекта на стиловите тракове и 5 за дясна ръка.Всичко е по-нагледно и подкрепено със доста повече хардуерен контрол пред свиреца.Не е нужно да се рови за нещо по менютата а направо се намесваме и коригираме през бутон или плъзгач или потенциометър пред вас.Разполагаме със 400 мб рам за семплиране на звуци и дръм към тези мегабаити има и една екстра за компресиране на семплите.Осцилаторите са коренно променени от тези на па 800. Най-хубаво впечатление остави в мен клавиатурата на па 4 х. Доста по солидна,прилягаща на ръката и прецизна.В началото си казах че е тежка и малко се уплаших ,че няма да мога да ситня трилерите си но като я посвирих видях,че всъщност е много по-добра и бърза от тази на па 800.Много компактен и натруфен със всякакви бутони и контроли клавир.Бутоните са много здрави и надеждни същевременно много лесни за цъкане.Вкарах си старото имфо без никакви грижи и се чувствам като човек от гетото спечелил от лотария къща със басеини и всевъзможни екстри.Друг плююс е легатото при па 4 х което се помни и не се губи при трилери и продължително държене на легато също като аналоговите синтезатори yamaha dx , casio cz. Уж е по-малка по размер и компактна но като я сложих в калъв на рамото си разбрах ,че едоста по-тежка .Много ми хареса изчистения и вид и хубавия черен цвят.Абе отличен инструмент и ако някои ви ядоса спокоино може да го халосате със клавира по главата . За сега толкоз впечатления от мен като го разгледам по-обстоино пак ще пиша. Редактирано Май 18, 2016 от asan79onbashi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Май 20, 2016 Share Отговорено Май 20, 2016 Защото си го купил и можеш да дадеш впечатления от машината Да ти служи вярно и да му се радваш дълго време, както и да му избиеш парите от участия много кратно. Поздрави. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Май 20, 2016 Автор Share Отговорено Май 20, 2016 Благодаря,благодаря и да ви се връща подобно! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Юни 1, 2016 Автор Share Отговорено Юни 1, 2016 Днес съм много радостен заради други мои музикални придобивки. RCF LF18X401Два броя Говорител - 18" - 1500W RMS - 97.5dB - 25Hz-1kHz FEATURES4-inch, fiberglass inside/outside copper voice coil3000W continuous program power handling97.5 dB Sensitivity25 Hz – 1 kHz Frequency rangeDual Forced Hyperventing SystemDual spider design with silicon based dampening controlTriple-roll surround and corrugated straight cone geometryGENERAL SPECIFICATIONSNominal Diameter:460 / 18 mm/inchRated Impedance:8 ΩProgram Power:3000 W AESPower handling capacity:1500 W AESSensitivity:97.5 dBFrequency Range:25 Hz ÷ 1000 HzEffective Piston Diameter:395 / 15.6 mm/inchMax Excursion Before Damage (peak to peak):50 / 1.97 mm/inchMinimum Impedance:6.5 ΩVoice Coil Diameter:100 / 4 mm/inchVoice Coil Material:CopperVoice Coil Winding Depth:30 / 1.18 mm/inchNumber of layers:2Kind of layer:inside / outsideTop Plate Thickness:15 / 0.6 mm/inchCone Material:No pressed pulpCone Design:StraightSurround Material:PolycottonSurround Design:Triple rollTHIELE/SMALL PARAMETERSResonance frequency:30 HzDC resistance:5.4ΩMechanical factor:7.4Electrical factor:0.31Total factor:0.30BL Factor:26.5 T · mEffective Moving Mass:215 gEquivalent Cas air load:274 litersEffettive piston area:0.122 m²Max. linear excursion (mathematical):11.5 mmVoice - coil inductance @ 1kHz:2,5 mHHalf-space efficiency:2.30%MOUNTING INFORMATIONOverall Diameter:465 / 18.3 mm/inchBolt Circle Diameter:442-447 / 17.4-17.6 mm/inchBolt Hole Diameter:6.5 / 0.25 mm/inchFront Mount Baffle Cut-out:424 / 16.7 mm/inchRear Mount Baffle Cut-out:424 / 16.7 mm/inchDepth:188 / 7.4 mm/inchVolume occupied by the driver:6.5 / 0.23 liters/ft³Net Weight:13.3 / 29.3 kg/lbsSHIPPING INFORMATIONShipping weight:14.3 / 31.5 kg/lbs Разбирачите знаят за какво говоря и какво е това тъпанче.Сега търся хубави кутий за новите придобивки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soundcraft Отговорено Юни 2, 2016 Share Отговорено Юни 2, 2016 Гледам, че не жалиш пари, затова бих ти препоръчал да попиташ тук: http://www.oberton.com/bg/index.php, а ще ти трябват и добри филтри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Юни 2, 2016 Автор Share Отговорено Юни 2, 2016 (Редактирано) Няма проблем касите са готови със филтри и специално yamaha p700s стъпало от новите им модели.Много съм доволен и радостен направо не си разпознанам музиката,Кърти мазилка яко. А кутиите ги взех малко компактни 62-62 54 см но много хубави и здрави.Избрах ги малко по- малки понеже искам да се возят и транспортират спокоино в опела.Много се радвам на дълбокия звук а и стъпалото си има много хубав кросоувър а именно един EQ който коригира колко среди да има изхода и освен него има и още два режима.Нолмален режим който премахва вградения EQ кросоувър отзад и си работи като нормално стандартно стъпало.Има и още един режим на работа който изрязва басите в определена честота.Има и други три режима които пък са за мощноста на стъпалото.Стерео,бридж и паралел.Аз на тази опция няма какво да пипам и си е сложено на стерео.Кросоувърното EQ пък е активно и засилени среди до макс но все пак не са пуснати средите така до край понеже като наглася на нормален режим без EQ средите идват много повече значително и лесно забележимо.Ако се свири навън и се иска повече чуваемост просто се местят два бутона и вече имаме среди колко щеш.Но тук в домашни условия този режим с вградения EQ е перфектен щото свири много дълбоко и басово ,направо приказка.Ритъмът кърти гръдния кош.Уж пускам слабо ама пак звукът идва много басов ,мек и тежък.Всеки кик ти растърсва гърдите и секва дъхът.Много добри високо говорители.Тези 25-1000 хц ме кефят много.Обертонските колони ме изкефиха спрямо дасовете но пък сега тези РЦФ допълниха липсата.Промени се звукът на клавирите и пеенето ми даже.Уж свиря намалено но като спра и усещам как главата ми е зашеметена сигорно от звуковите вибразии и вълни.Много яка система и готина работа.Една збъдната моя мечта. Аз не пия не пуша ,само по 2-3 кафенца със количка.Това ми е но пък съм много пред компютара и клавира и чесно си признавам че нямам пороци зарад моито хоби и мерак ,обич към музиката и клавира.Много свиря и исках да свиря в широка честотна лента.сега вече е така.Скоро ще сложа снимки на касите.Есента пак ще хващам самолета и тези мигове до тогава са за моита мания и любов-музиката, семейството. Пожелавам на всички колеги да постигнат и осъществят мечтите си както аз моите. Пожелавам на всички колеги да постигнат и осъществят мечтите си както аз моите. Редактирано Юни 2, 2016 от asan79onbashi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Юни 7, 2016 Автор Share Отговорено Юни 7, 2016 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Юни 7, 2016 Share Отговорено Юни 7, 2016 Отново браво, Асане, кефиш ме Рабо̀ти в Англия, събра пари и накупи техника, сбъдна мечти, какво по-хубаво от това! Много успехи и кеф с новите придобивки! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Юни 7, 2016 Автор Share Отговорено Юни 7, 2016 Благодаря и подобно за тебе и всички членове и читатели на форума!Всеки може да последва моя пример,много лесно ще се намери във някоя английска ферма.Живота със парички ми харесва и ми се живее по този начин.Не искам да се връщам към моментите си преди работата ми в чужбина защото е много лошо да искаш,да желаеш и мечтаеш но да няма начин да збъднеш копнежите си.Когато имаш пари, много лесно се постигат целите.Освен всичко се променят и възгледите на човек а от там и самата личност!Съвременния сват предлага много технологии,удоволствия,възможности но всички те изискват едно едничко нещо-пари!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts