X_eNeMy Публикувано Декември 11, 2006 Публикувано Декември 11, 2006 Един приятел ми сподели този четвъртък, че негов приятел пред него си е изпъснал чисто нов джаксън на земята и той се СЦЕПИЛ НА ДВЕ ПОДЪЛЖИНАТА и вътре имало забележете - ПРЕСОВАН ШПЕРПЛАТ... ей така... можело да си го чоплиш и да си го рониш... Момчето не е фен на джаксън и не знае модела, но по описанието му стигнах до извода, че е Dinky JS (бил за 600 лв някъде и имал обикновенна форма). Възможно ли е това ?! Аз не се съмняван в истиността на думите му по ред причини. Но все пак ми каза, че китарката си била звучала като китарка за 600 лева... е па - окей, щом звучи - добре, ама не може да се пише по сайта на джаксън тогава че е от такова,такова,такова и такова дърво... Еба*и майката ! Искам да попитам, някой друг бил ли е свидетел или виждал ли е такова нещо, защото имам мераци да си купя китара Джаксън от сравнително по-скъпите модели и се опасявам да не се мина така жестоко... Чакам отговори. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Да, чух, че Jackson са пуснали серия от нисък клас от талашит и шперплат с декоративна хартия и лак отгоре. Даже се сцепвали без да ги изтърваш... само като ги гледаш. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 11, 2006 Автор Отговорено Декември 11, 2006 От къде си чул ? В сайта на джаксън го няма обявено. А дали важи и за по-скъпите модели ? Цитирай
Traxex Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 А те джаксън кога са ги правили с дърво? от как ги помна се са като трабантите, ебаси начи така да лъжат хората..... Енеми недей да пишеш глупости, това което пишеш нито е истина нито е възможно, пресован шперплат се вижда от километри, такаче нема смисъл да си приказваме глупости. Що се отнася до твоя приятел - "потършевшия" или си нема работа и му е скучно или си търси повод да напсува джаксън (евала ако е така....) Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ^^ Пошегувах се... Извинявам се, но не можах да се сдържа (: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 за съжаление е така. слагат квото намерят. осваташе на сайта им да пише че са от шпертплат..... аз като казах в предната тема че не са стока ми се смяха..... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Навремето един приятел си беше направил китара от талашит, с формата на ESP-то на Джеймс Хетфийлд, а грифа беше от акустична. Цялото нещо тежеше поне 10 кила (: Цитирай
AXE Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Дам, вярно е. Вече взеха даже и талашита да не слагат - изливат лака в желаната форма и готово :green: Стегнете се. Най-малкото талашита и масивното дърво имат значителна разлика в теглото. Готов съм да се хвана на бас с тоя пич - отиваме до магазина, разбиваме един Джаксън в земята и ако е от талашит аз ще го платя Цитирай
olygofren Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) Даже и лак не слагат. Правят ги от... нищо. Интересен момент е как така се цепи китара "НА ДВЕ ПОДЪЛЖИНАТА" от изпускане?! Че то така да взема да си изпусна бюрото и да се сцепи на две, щото е от шперплат, пък много място ми заема... Освен това пресования шперплат просто няма начин така да си го чоплиш и рониш, сигурно с нокътче? Това да не е стиропор? Хай дяволите... Редактирано Декември 11, 2006 от olygofren Цитирай
TONY Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 крайно време е да се открие рублика - ЕЖС ЕДНА ЖЕНА КАЗА за по младите - това е стар лаф,дали е жена ,приятел,авер от казармата , на чичото вуйната - все тая Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ^^ От стиропор е lite версията, демек олекотена (: Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 @ X_Enemy човек,естествено че е леко невъзможно - тва е малко вероятно за някоя хипер неизвестна марка,камо ли за Джаксън...смятам че не биха си рискували името за да спестят някой лев...още повече че все пак цената на определена китара е фиксирана за да оправдае използваните материали,... чудно ми е тоя талашит къф саунд ли ше вади... а,м/у другото като гледам твоя подпис - имаш Джаксън от по-евтините серии (тоест за 550 лв-поправи ме ако греша...) ама ти като свириш на него имаш ли чувството че свириш на талашит??? целта ми не е да се заяждам Цитирай
Traxex Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 @ X_Enemyчовек,естествено че е леко невъзможно - тва е малко вероятно за някоя хипер неизвестна марка,камо ли за Джаксън...смятам че не биха си рискували името за да спестят някой лев...още повече че все пак цената на определена китара е фиксирана за да оправдае използваните материали,... чудно ми е тоя талашит къф саунд ли ше вади... а,м/у другото като гледам твоя подпис - имаш Джаксън от по-евтините серии (тоест за 550 лв-поправи ме ако греша...) ама ти като свириш на него имаш ли чувството че свириш на талашит??? целта ми не е да се заяждам Малко офтопик, но си напълно прав, никой няма да си позволи да прави нещо подобно камоли Джаксън.... а тия китари са ги дигнали :wow: :wow: вече са по 578 а не по 550, което ми е много чудно що е така..... (говора за нискара серия, която е и в подписа на X enemy) Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) ^ Така е, защото талашита и шперплата поскъпват непрекъснато... Редактирано Декември 11, 2006 от TerminalFrost Цитирай
olygofren Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Темата отиде, та се не виде... макар че поначало беше ясно къде отива. Цитирай
Recommended Posts