exxct Отговорено Декември 7, 2015 Отговорено Декември 7, 2015 Ей, заразихте ме с това парче. Цяла вечер го "мъча" с една друга китара. Добре, че поне разбрах, че се свири в нестандартен строй... Цитирай
Fashion Отговорено Декември 8, 2015 Отговорено Декември 8, 2015 (Редактирано) ^ Аз го свиря в стандартен строй!Но само с Charvel се получава в стандартен! Редактирано Декември 8, 2015 от Fashion Цитирай
exxct Отговорено Декември 8, 2015 Отговорено Декември 8, 2015 (Редактирано) Абе нямате ли ноти/табс, че всичко по слух го вадя, пък в нета намирам само неверни такива? Пък и после го обръщам в стандартен строй - Ми! Редактирано Декември 8, 2015 от exxct Цитирай
Claypool Отговорено Декември 8, 2015 Отговорено Декември 8, 2015 Имам табс в GbBDGBE от Ultimate Guitar. Има я също и в EADGBE. Дай мейл на лично и ще ти пратя. Бих ги изтипосал и тук, но не виждам как да направя copy / paste. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 9, 2015 Отговорено Декември 9, 2015 За такива известни песни много добри алтернативи на вечно грешните ТАВ-овете в нета са т.нар. Guitar TAB Books, както и Lick Library учебните ДВД-та. Не че и те са винаги абсолютно верни 1:1, но процентът неточности е доста доста по-малък. 3 Цитирай
exxct Отговорено Декември 9, 2015 Отговорено Декември 9, 2015 ^ Чак сега се сетих ,че тая втората книга я имам на пдф. Мои ли да съм толку тъп :slap: 1 Цитирай
ilian78 Отговорено Декември 11, 2015 Отговорено Декември 11, 2015 Dean, поздравления за поредния перфектно поднесен кавър. Винаги ме е впечатлявало не само свиренето ти, но и тона - звучиш изключително стегнато и агресивно. Определено си изпипваш нещата... Любопитно ми е как го ''укротяваш'' този звяр Powerball-a на стайни нива - ползваш ли атенюатор ? 1 Цитирай
Dean Отговорено Декември 11, 2015 Автор Отговорено Декември 11, 2015 (Редактирано) Благодаря ти за добрите думи! Не не ползвам атенюатор,просто Engl-a няма нужда, това е записвано увеличено на около 2. Пробвал съм и с атенюатор и не виждам осезаема разлика,затова и си събира прах в шкафа. За мен саунда си е достатъчно добър и без да ползвам атенюатор. Поздрави. Редактирано Декември 11, 2015 от Dean Цитирай
Recommended Posts