jorotomov Публикувано Ноември 11, 2015 Публикувано Ноември 11, 2015 Здравейте, Понеже се опитвам да навляза в нова за мен територия - непретенциозни китарни записи в домашна обстановка (единствено за удоволствие) искам да попитам дали процесор, който е сравнително висок клас като качество и цена Line 6 POD HD 500x би замениил що годе равностойно аудио картата. За мен би било добре, хем да ми върши работа за записчета, хем да си посвирвам и на живо, "демек" 2 в 1. Въпросът ми е дали ще имам някакви трудности и проблеми? Ще използвам Сонар на Лаптоп под Уиндоус. Ще съм благодарен, ако има запознати, да споделят мнение. Благодаря предварително, Жоро Цитирай
musicman Отговорено Ноември 11, 2015 Отговорено Ноември 11, 2015 Този процесор е от сравнително среден клас и може да се ползва спокойно като звукова карта. Можеш да си записваш през него, да си прослушваш - всичко. Така, че може да си го ползваш като звукова карта но за целта, за която е предвиден а именно за композиране. Няма да можеш да направиш профи студио и да ползваш този процесор като звукова карта Цитирай
jorotomov Отговорено Ноември 11, 2015 Автор Отговорено Ноември 11, 2015 Благодаря за информацията. Ако правилно съм разбрал, мога да си записвам само китара, но като студио където да се записват "тракове" с барабани (адиктив дръмс примерно), бас и смеване няма да може? Цитирай
musicman Отговорено Ноември 12, 2015 Отговорено Ноември 12, 2015 Адиктив дръмс е софтуер и за него не ти трябва звукова карта теоретично. За смесването също, ако ще смесваш на софтуер. Звуковата карта служи за да записваш в компютъра или да прослушваш от него. Това за което си написал, че ти трябва ще свърши работа определено. За какво няма да свърши работа не е предмет на този разговор а и не е интересно Цитирай
Recommended Posts