mupcku Публикувано Декември 8, 2006 Share Публикувано Декември 8, 2006 (Редактирано) Хора спешно ми трябва тази програма!Няма значение коя от версиите, също така ако имате по-добра идея за такава програма за нотен набор я споделете!Благодаря ви предварително. Редактирано Декември 8, 2006 от mupcku Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Декември 8, 2006 Share Отговорено Декември 8, 2006 (Редактирано) демоноид точка ком. Опитай и Sibelius - препоръчвам ти я. Encore също върши добра работа, а и е най-лека. За повече въпроси - ЛС. Влад Редактирано Декември 8, 2006 от Vlad Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
degoor Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Ако пуснеш в google-а заявка "torrent finale" ще ти даде линк да изтеглиш през торент Finale 2006. (Ако нямаш торент клиент, напиши в google-а "bitlord" или "bitcomet" и от посочените сайтове на "download" изтегли програмката и я инсталирай с обичайните опции - т.е. на всички въпроси от инсталацията избирай "Next", "OK", "Yes" и "Finish". Торент клиентът автоматично отваря торент файловете - т.е. тези с разширение .torrent - само избираш папка и си готов.) В data.bg можеш да намериш Finale 2004. Сайт за безплатно търсене в data.bg можеш да намериш пак чрез google като напишеш например "безплатно търсене в data.bg". В първия от посочените сайтове пишеш "finale" и търсиш или "програми", или "архиви", вземаш линка и теглиш - това е. След това си уреждаш авторските права, (ако разбира се, вече не си го направил) и почваш да работиш. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Мааалка добавка: за клиент ползвай uTorrent, а за търсачка zoozle.com. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
degoor Отговорено Декември 23, 2006 Share Отговорено Декември 23, 2006 @Baby Thomas /Офтопик/ :think: Преди и аз ползвах uTorrent, но тъй като ползвам само по-стари машини (PIII-650MHz, PIII-450MHz и PIII-866MHz) uTorrent ми натоварваше прекалено много процесора и се наложи да го сменя. Освен това, ако не се лъжа, uTorrent не дава възможност да се теглят част от файлове на торента, а не само целия торент. (За повечето торенти това не е особено важно качество, но ако сте с малък хард-диск - каквито са и 6-те ми компютъра - и торентът е в размер на примерно 5-10-15+ GB, щете-не щете трябва да изтеглите торента на части, но с uTorrent не можете да направите това.) В момента ползвам BitLord, който поддържа теглене на отделни файлове, защото BitComet-ът (поне последната му версия) ми прави някакви странни проблеми (някои торенти със солиден сийд не тръгват или спират без никаква причина и пр.). Що се отнася до сайта zoozle.com, на него в момента се вижда надпис: "This space for sale. Contact scott@ilodesign." (сиреч "Този сайт [е] за продажба. Свържете се с scott@ilodesign.") Изглежда URL-то е друго. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Декември 23, 2006 Share Отговорено Декември 23, 2006 лично мнение: uTorrent е адски лек (в сравнение с БитКомет примерно, който за отворени 150 торента ми заемаше около 90мб рам, uTorrent заема около 10-15 със същото количество) И подчертавам И има поддръжка за теглене на отделни файлове от самия торент. Когато дадеш на open torrent и си избереш папка където ще го смъкваш, в списъка отдолу може да слагаш тикчета на файловете, които искаш да смъкнеш.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts