Katsko Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 аз те съветвам като барабанист който разбира от кардани, без да искам да вредя на бизнеса на Пепи да не даваш повече от 200 лева за тая "Yamaha" дето се продава там :read: Цитирай
drumvarna Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 за GIBRALTAR сум донякъде съгласен,ама за тея SONOR които се внасят в БГ ще ме извинявяте колеги ама са си пълна трагедия!!!! Ямаха не са лоши ама бързо се скапват! TAMA,PEARL,DW,GIBRALTAR ok ама другите марки куцат от към педали!!! Цитирай
Danny47 Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 По-добре от Stagg не мислите ли? А за 200 лева може да си вземе Stagg,който ще изкара до Нова Година ! Моят съвет е да се поинтересува от Хеймана за около 290 или от Yamahata... аз така бих направил. Цитирай
bonzo Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Моят съвет е да помолиш баща ти за още 200 лв. и да си вземеш нещо за 300-400$ от някой онлайн шоп,само ако имаш приятел в САЩ,ако нямаш си избери някоя средна серя на Ямаха или Сонор и нов от магазина.Според мен това е най-добрият вариант.За тия пари има DW 5000,Tama Iron Cobra,все прекрасни педали Цитирай
BukToP Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 За по-малко от тази сума си взех от германския и-бей Гибралтар и то с доставката, има и тами и всичко .... :read: Цитирай
Egon Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Немският ибей е скрита препоръка, наистина има много неща там. За каквото и да е винаги гледам там. особено за инструменти, книги, дискове. Направете го и вие. Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 11, 2006 Автор Отговорено Декември 11, 2006 Ок Мерси за хубавите мнения.Ще поразгледам,ще избера,ще се консултирам с вас,защото ценя вашето мнение и евентуално ще закупя някое кардан4е Мерси отново! Ники. Цитирай
Recommended Posts