Glacierise Публикувано Октомври 22, 2004 Публикувано Октомври 22, 2004 Абе гледах тия дена един сайт на една фирма, която прави разни странни перца - двувърхи и тривърхи, примерно, или такива с раздвоен или разтроен връх (казват, 4е като свириш с тва с раздвоения връх, вадиш звук като от 12-струнна китара). Та ми беше интересно - някой пробвал ли е нещо такова? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 хи ! Аз съм свирил и свиря но ми ги пращат ! тук всичко е алабала! имам мнгого яки руски с три върха и всеки си има профил леко скосен остър.... и се свири много яко и са от различен материал и от тва естестено зависи тона но тук в бг има само некви тъпи и то са скъпи една дузина фендер струват 3 ,5 долара а тук едното е 1,70 ахмаци Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 22, 2004 Автор Отговорено Октомври 22, 2004 Ми айде да ме снабдиш с некое двувърхо, че ми е ноо интересно Ще ми видиш адреса, като ти пристигне диска със Сонара Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Ми айде да ме снабдиш с некое двувърхо, че ми е ноо интересно Ще ми видиш адреса, като ти пристигне диска със Сонара НП фриенд но няма да е много твърдо!! ше ти пратя и малко календарчета на АМТ електроникс! а за пера може да поръчам още ! Перата са създадени от скоро! междудругото С АМТ Педали Свирят MATTIAS IA EKLUNDH - издава го лабела на Стеве Вай http://www.freakguitar.com/ Браян Мей от скоро 8) Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 22, 2004 Автор Отговорено Октомври 22, 2004 Аз Матиас IA го сънувам, пич - толко съм фен А ако можеш да ми поръчаш перца от тия ненормалните - поръчай. Каквито прецениш, само да са твърди. За парите ще се разбереме, нема ядове Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз Матиас IA го сънувам, пич - толко съм фен А ако можеш да ми поръчаш перца от тия ненормалните - поръчай. Каквито прецениш, само да са твърди. За парите ще се разбереме, нема ядове нп ако всичко е наред ше има достатъчно! сега правя промо видеота за фирмата с техните педали и чакам пратка с вда нови лампови дистове и ше има пера! споко! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Абе кви странни перца тук ) Аз не мога да си намеря обикновен Дънлоп Джаз III, че винаги като съм някаде навън и ме гледат странно като си купувам 10-20 перца ... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Понеже свиря с много малки перца, купувам си 2-3 фендера нормални и после ги нарязвам и правя около 5 перца като за мене Цитирай
Begimot Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Абе кви странни перца тук ) Аз не мога да си намеря обикновен Дънлоп Джаз III, че винаги като съм някаде навън и ме гледат странно като си купувам 10-20 перца ... За това си прав. Преди ги имаше във фактор, ама отдавна не съм виждал модела, който първо си бях купил. Едни такива мънички, черни и остри. Сега има само от тия Big Stubby, ама са ми много дебели и не достатъчно остри Между другото един колега ми говореше за едни перца, дето върха им е като обърнат конус и трябва да свириш само с връхчето иначе перцето захапва струната и най много да я скъсаш Били пърфектни за обучение, ама са патентовани и не знам къде могат да се намерят. Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз свиря със зелени Dunlop Tortex .88 mm. Най-добре ми пасват Цитирай
RGB Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз си правя перцата сам! И стават много яки ,от разлечна по твърдост пластмаса ,и за различен тембър ...и с различна форма[за предпочитане - триъгълни]. Пробвах и с перо ,с няколко върха ,ама не става баш като 12-струнна китара... Важно е също да се свири и с пръсти! Цитирай
eXile Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Хихи, перца у нас имам 20-на броя, вскяко с различна форма И аз сам си ги правя. Лудник. Каквото ти скимне. Материал - по-дебелите и твърдите от фонокарти, по-тънките от ваучери за б-кънект. Лудник пълен. Пък и като ги пробия с пергел или друго остро нещо - намушвам ги на 1-ва струна, забучвам отгоре някаква гума - и готово, винаги под ръка и не ги губя. А за да не ми пречт ръбовете на дупката ги изпилявам. Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Това ме навежда на мисълта, че оставяш струните си да стърчат, рискувайки да си извадиш очите някой ден :shock: Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Това с фонокартите е готино до толкова, до колкото може да се експериментира колкото си искаш - можеш да изтъняваш пластмасата, да я пилиш, наръбваш, дупчиш - каквото ти хрумне Да, ама не е за мен... Аз използвам стандартни фендерски или подобни... За предпочитане от по-меките И понеже темата е за странни перца се чувствам длъжен да ви кажа, какво имам. Имам едно перце, на което пише WEST GERMANY. Да се чувствам ли притежател на антика . Всмисъл, дабнеби да е правено по времето на Великото разделение, преди падането на стената Берлинска! Ако е така, парадоксът е там, че си го купих от музикален магазин, преди около месец-два... Цитирай
Recommended Posts