X_eNeMy Публикувано Декември 6, 2006 Публикувано Декември 6, 2006 Специално се интересувам от Джаксъните. Става въпрос за JS серията на джаксън. Заслужава ли си да си купувам от там ? Каква ще е разликата и ще се усеща ли в звука ? И как ще излезе сметката с парите - по-евтино ли ще ми излезе (а то май от България не мога да си поръчам американски джаксън ?) ? Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Виж в xxxx. Те могат да ти доставят всеки модел от каталога на Джаксън. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 6, 2006 Автор Отговорено Декември 6, 2006 Аз пиша във форума, защото не ми се разкарва до xxxx. Пък и те надали ще се опитат да ми спестят парите, защото сигурно получават някакви дивиденти от това колко продукция са продали. Пък и ако си поръчам от xxxx китара, която я нямат в наличност като им я докарат от САЩ съм длъжен да я купя, дори да не ми хареса и да не е това което съм очаквал. Цитирай
Gregg Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Надявам се правиш разлика между купена от и произведена в Щатите. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Надявам се правиш разлика между купена от и произведена в Щатите. ми то в сайта на Джаксън си пише че JS са евтина серия и се правят в Индия...откъдето и да я купиш ще е все 1 и съща китарите са ОК - аз имам такава и съм доволен..е,сигурно не е като USA series ама си ми върши работа, пък и аз не съм толко велик че да свиря с най-скъпите серии. Цитирай
Trysth Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 До колкото знам JS серията цялата се произвежда в Индия. Китарите от тая серия и затова са евтини. Американските им братчета са към хилядарка. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 Американските им братчета са към четири пъти по една хилядарка JS сериите са индийски Pro сериите са японски Интересувах се с какво американските серии са по-добри от останалите и дали си заслужава да дам 4 пъти повече пари за такава от колкото за Про. Отговор - не, НО най-добре да дам към 2000 лева за поръчкова китара с сходни характеристики Цитирай
Recommended Posts