BODOM4o Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 айде и аз да си кажа моето. до колкото разбирам от нещата и аз съм съгласен , че трябва да има продуценти и т.н. ама да ми казвате ,че рока в БГ ще изчезне ша ма извинявате много ама тва няма как да стане . да дам пример с комонизма (поне доколкото съм слушал от хората живяли по това време де) тогава не е ли бил едва ли не забранена тази музика . та те не са им давали да си пускат коси , да носят кожи и прочие. и въпреки всичко РОКА в БГ е оцелял , а вие ми казвате ,че сега щял едва ли не да умре. незнам как е във вашя край ама при нас е съвсем друго . аз съм от Харманли и тука наблюдавам за 1 год. що металяги и що рокаджии се навъдиха . друг пример. имам някви наблюдения ,колкото и да е странно напоследък започнах по често да гледам ТВ "планета" със звук и се забелязва много рок мотиви в песните . особео има една с мног много големи "очи" казва се Преслава . чуйте някоя песен от новия й албум и ще се оверите сами започвам да си мисля ,че някои ще ме гръмне за думите ми ама не ми дреме . верни са. изобщо според мен музиката върви все към по-добро и по-добро аре със здраве и наздраве Цитирай
Recommended Posts