bulby Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 Е аз със крака няма да свиря Бе ще го мисля. И все пак, аз отново да си кажа - ако някой има конкретна оферта, да ми пише PM.
Topsun Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 всъщност ако е само за у вас си купи готина миди клавиатура и ползвай бленди от компа ти!това е перфектно решение
bulby Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Утре мисля най-накрая да ходя и да си взимам, че не издържам вече Я кажете - само във Фактор ли има повече модели Casio ? Защото ако другаде също има добър избор и цените са по-добри - може от там да си взема...
Topsun Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 абе човек,казах тикасио и от метро можеш да си купиш.потърси си миди клавиатура и ползваи яки бленди от компа ти(това е вариант ако няма да ходиш да свириш някаде с касиото примерно)
bulby Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Не ми се свири през компа + това ако отида някъде в провинцията и искам да мога да си композирам или да си се разпявам и упражнявам, не искам да си нося и PC-то с мен. А в Метро съм виждал само 2 модела синтове и не ми вдъхваха много доверие, прекалено детски и китайски ми изглеждаха
РУНИТОН Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Съветвам те да пробваш в малкия Цум - на третия етаж - там един много симпатичен чичко може да ти обясни всичко, каквото ти трябва и да ти предложи най-доброт (което има А ако му кажеш, че те пращам от "Рунитон" направо ще се разтопи - нали и той взима по някоя и друга китарка от нас
Topsun Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 брех тези РУНИТОН бетова е като на войнада пишеш във форума за клавишни за китарас къв акъл?бива бива реклама,ама чак пък толкова P.S.не разбирай думите ми погрешнопросто имам извратено чувство за хумор
bulby Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 Извратеняк !!!! Бе не му се карай на човека бе, той да ми помогне иска пък ти - сечено Иначе реших да почакам още известно време да ми попадне някоя сносна оферта за нещо втора ръка, че реших да си вземам нов китарен процесор и няма да ми останат достатъчно пари за нов синт, освен ако не е от онези абсолютни детски играчки...
pacman Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Код:220711Име:Пиано MUSIC CENTER 952 Описание: Пиано MUSIC CENTER - синтезатор с много и различни възможности - 8 музикални инструмента от пиано до китара, 8 ритъма от рок до блус, увеличаване и намаляване на звука и темпото на въэпроизвеждане, 6 запаметени мелодии, животински звуци, възможност за запис на мелодия и съответно просвирване, работи с 4 батерии 1,5 V, R6, подходяща за деца от 6 до14г. цена 17.00лв. Има и животински звци!! Взимай докато не са свършили!
Topsun Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 както казах,това не е скандалаз го юркам човекане искам да го засегна иначе по-добре от същия си купи едно пиано (руско,щото е евтино) и се учи колкото си искаш.в акустичното пиано е истината.и клавиатурата си е супер,и ще се научиш да свириш с динамика(която липсва при повечето свирчици).сега ще кажеш,че не можеш да си го носиш кадето поискаш-ами да,но поне ще знаеш,че с много усилия ще си се научил да свириш на пиано
bulby Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 Аз пиано си имам вкъщи бе ! Ти май ни мъ разбра, на мен ми трябва синт за разпяване (а пианото ако не е прясно акордирано - ни ставъ !) MIDI конрол към PC-то и така нататък.
Topsun Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 еми обърни се към същия да ти го акордираиначе за синт....
Pinginche Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Код:220711Име:Пиано MUSIC CENTER 952 Описание: Пиано MUSIC CENTER - синтезатор с много и различни възможности - 8 музикални инструмента от пиано до китара, 8 ритъма от рок до блус, увеличаване и намаляване на звука и темпото на въэпроизвеждане, 6 запаметени мелодии, животински звуци, възможност за запис на мелодия и съответно просвирване, работи с 4 батерии 1,5 V, R6, подходяща за деца от 6 до14г. цена 17.00лв. Има и животински звци!! Взимай докато не са свършили!
Yiwigi Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Я кажете - само във Фактор ли има повече модели Casio ? Защото ако другаде също има добър избор и цените са по-добри - може от там да си взема... Casio има и в музикалния магазин в НДК. Може и там да погледнеш, последно като бях имаше 3-4 модела Касио и всичките бяха горе долу за толкова пари 400-500 лв.
silentrat Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Съветвам те да пробваш в малкия Цум - на третия етаж - там един много симпатичен чичко може да ти обясни всичко, каквото ти трябва и да ти предложи най-доброт (което има А ако му кажеш, че те пращам от "Рунитон" направо ще се разтопи - нали и той взима по някоя и друга китарка от нас da toq chichko e tolkova simpatichen i znar vsichko che ne uspq da mi kaje ot kyde da promena dvvoina glas na edna Yamaha deto si haresah....
Recommended Posts