Vasil Belezhkov Публикувано Декември 5, 2006 Публикувано Декември 5, 2006 Здравейте, съфорумци! От много години свиря на класическа китара , а от около 3-4 години се занимавам и с електрическа :guitar: . Сега съм спестил някой лев и мисля да се оборудвам по-сериозно с усилвател 50-60 W . Свиря с китара Squier Stagemaster и процесор Behrimger V-AMP 2. Какъв тип усилвател може да ми препоръчате като подходяща комбинация с китарата и процесора, които имам? Цитирай
deian Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 зависи кво искаш да свириш и какъв звук те кефи. бюджета също има значение (дори основно). ако вземаш нещо на старо обърни специално внимание на говорителя да не е издухан. успех! Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 my 5 cent 12 инчов селешън и ламбова глава Цитирай
chlen Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Много зависи с колко пара разполагаш. Ако мислиш да ползваш драйва на усилвателя + разните ефекти от процесора от рода на ревърби, дилеи, хоруси, фазери и т.н. задължително гледай да има Effect Loop (където да си ръгнеш процесора). Ако ще ползваш кривоча на вампа не е задължително, но тогава гледай усилвателя да има готин чист канал. И най-добре ходи по магазините с твойта си китара да пробваш как звучи. Ай успех. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 ако си заделил около 600-700 лв няма смисъл от Вампа. на старо може да порътсиш някое лампово ампче. ако ен искаш лампа - има добри транзисторни. аз като вече заклет почитатем на хюс енд кетнер мога силно да ти препоръчам. има една серия едишън блу. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Маршъл,естествено,ма тва си е мое мнение..Велвстейт модела е голем кенеф.. Цитирай
Telerig Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 2. Какъв тип усилвател може да ми препоръчате като подходяща комбинация с китарата и процесора, които имам? То зависи и музиката която свириш с китарата и процесора, както и парите с които разполагаш. Аз мога и mesa reactifier някакъв или peavey JSX примерно да ти препоръчам ама откъде да знам дали имаш кинти за това. Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 ...само имай в предвид че драйв блендите на Вампа не работят добре в комбинация с усливател заради спиър симулацията...дори да я резнеш според мен пак не се получава читаво според мен...та ако се получи мазня да не се чудиш откъде е...защото Вампа е замислен да си е самодостатъчен... Цитирай
Recommended Posts