Hillbilly Отговорено Септември 25, 2015 Отговорено Септември 25, 2015 (Редактирано) Лампата трябва да "отпуши" за да звучи добре,тоест не става звук на волюм 1,от тук нататък и 5 вата ще изкъртят тухлите без атенюатор...,аз не,че не съм дрънчал с 50-ватов Маршъл в стая,ама е страшно,ако не те обичат съседите.. съседа ми ,(щото се преместих) дядо на 80 и нещо вика ела стреляй у мазето е влезнАл плъх,да ти дам бойния-,ма аз му викам ,нали ще ме утрепа рекушета ,бе дедо,та си фанах моя газеняк и със слушалки от комп на ушите , ма дъртия ,щот е бил сапьор ми дава акъл- отвори си устата - много правилно,аз си го знам,че изстрела ще ти утрепе тъпанчетата в затворено помещение..и му казвам ,споко дедо,добре,че не дойде полиция от пукотевицата,плъха избега,та и с мощните децибели се оглушава.Факт. Редактирано Септември 25, 2015 от Hillbilly 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 29, 2015 Автор Отговорено Септември 29, 2015 (Редактирано) H & K ми надхвърля възможностите с тези 800 долара ;-) По-скоро Блус джуниър ще ми влезе по джоба. И съм съгласен, че бюджетът е водещото. Може да искаш много неща... но като нямаш кинти минаваш на по-евтино. Надявам се да мога да сравня на живо звук между два ампа за които се двоумя, зашото това е най-големият проблем. Не може да си купуваш амп по данни от клипчета в ютюб и разговори във форума. Амп се купува със слушане и изпробване. Това е единственият начин. Редактирано Септември 29, 2015 от DaftFunk Цитирай
panhead Отговорено Септември 29, 2015 Отговорено Септември 29, 2015 (Редактирано) Хм, сравнявал съм и двата. Взех си Blues Junior. H&K е с 10'' говорител, но кърти всякакви мивки, полилеи и т.н. Просто предпочетох по-класическия амп. H&K има много по-як hi-gain, плюс допълнителните изводи, описани по-горе. B Junior е достатъчно малък за в къщи, но перфектно пасва и в клуб. За музиката, която искаш да правиш - ще покрие изискванията. Дано ти е полезно. Успех! П.С. Все пак, ако бюджета е определящ - http://bad_link/ad/baevox-lampovo-kitarno-kube-ID2xkFn.html#a160064cf6 както и това: http://www.musicworld.bg/bg/c_426/i_27796/Bugera_V5.html Редактирано Септември 29, 2015 от panhead Цитирай
Recommended Posts