viktor.velikov Публикувано Септември 12, 2015 Публикувано Септември 12, 2015 Здравейте! Това е вторият ми опит да преплета две-три думи на кръст. Вие кажете става ли за нещо. Половината ми сърце се скитало по улицатав опити да следва пътяполовината ми сърце си сменяло лицатада се срещне със съдбатаполовината ми сърце летяло всяка нощмечтаело да бъде с неяполовината ми сърце се молело за помощи останало само. половината ми сърце пиело всеки дендуховете си да победиполовината ми сърце било пиян кретензнаейки, че си вредиполовината ми сърце се лъжело,че е добрестраховете си да притъпиполовината ми сърце ще се самоизядетака, ще победи! И открих, светлина във тъмнинататя откликна на молбите мино заблудата показа си рогатав мен самия е проблема нареди Казах и махни си очилатаобещавам, ще се впечатлишзабрави за хвърчилатаще те уча да летиш,но кой продава си крилатащом под земята ще лежикой продава си душатащом дори на рая ще тежи. Цитирай
e-dinko Отговорено Септември 19, 2015 Отговорено Септември 19, 2015 Не съм литературен критик, а и в момента съм махмурлия, за да правя анализи и препоръки. Продължавай да пишеш, с времето нещата ще стават все по-добри Цитирай
Ваня Пайтакова Отговорено Ноември 10, 2015 Отговорено Ноември 10, 2015 Супер текст! Продължавай и ще става все по добре! Цитирай
Recommended Posts