AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Share Отговорено Февруари 20, 2005 Какво трябва да се закупи за да е перфектно работното ти място? 100 000+ души, които да са дошли да ни слушат с групата ми как свириме. Бах ти и тъплата ли ще си купуваш бе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 21, 2005 Share Отговорено Февруари 21, 2005 а това как изглежда??? : !драка! ПроТулс не струва.... хич даже...... Пък на тоя пик се вижда ССЛ виждат се там Avalone, вижда се bitscope-a ама не мога да разбера на наклонениа рак дали има PT HD, че хич не се вижда ... То за филмова музика като че ли друг софтуеар ползват Хм,"p___" първата картинка ми е силно позната и аз някъде съм я зяпал...мдам PT си е PT - за някои е върха на сладоледа за други не чак толкова, но в крайна сметка важното е "to get the job done" A като всеки софтуер си има и бъговете и недостатъците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
____ Отговорено Февруари 21, 2005 Share Отговорено Февруари 21, 2005 абсолютно си прав )))))))) ... просто лично мнение и не се сдържах... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 6, 2005 Share Отговорено Март 6, 2005 За мен перфектното студио или това за което си мечтая е нещо съвсем простичко. Аз съм сигурен, че няма да работя с повече от 24 канала (дори и това май е много) така че искам някакъв цифров миксер, който да ми го направят по мой проект, и да е свързан с Нуендото. Да е с усб или 1394 интерфейс без звукова карта. Компа да е двупроцесорен ксеон или мак G5. Микрофоните, искам пак да са по моя поръчка за конкретни инструменти. Колонките също...искам да са 5 и да са ми вградени в стаята. Суббаса няма да го изпусна. 2 монитора LCD по 30"-40" - но качествени, не някакви бъркочи.Рразбира се аналогова техника, защото все още ме кефи звученето...нещо от рода на мгнетофон RevoX и.т.н. А забравих да кажа че искам МНОГО голям обем от твърдо пространство...така че да мога да си пазя абсолютно всичко..без да го записвам на цд-та. Тъй като искам да записвам до камерен оркестър искам една заличка, една стая за барабани, една за роял и една за всеки случай И моята стая дето ще ми е техниката с прозорчета към всички стай. Всъщност не държа да са прозорчета а камери с които да се виждаме взаимно за да ни е по удобно. Ми в общи лини нещо такова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Март 9, 2005 Share Отговорено Март 9, 2005 Имам само RevoX i Nuendo. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 10, 2005 Share Отговорено Март 10, 2005 Имам само RevoX i Nuendo. Имам си разни неща но не тея които съм описал. Nuedno го имам ама като е кракнато не си е работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Март 17, 2005 Share Отговорено Март 17, 2005 (Редактирано) а това как изглежда??? : !драка! ПроТулс не струва.... хич даже...... Пък на тоя пик се вижда ССЛ виждат се там Avalone, вижда се bitscope-a ама не мога да разбера на наклонениа рак дали има PT HD, че хич не се вижда ... То за филмова музика като че ли друг софтуеар ползват има и ФЕЪРЛАЙТ- една друга страхотна система!!! а за про тулса във филмовата музика- също се използва. Редактирано Март 17, 2005 от progressive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts