DaftFunk Отговорено Септември 7, 2015 Отговорено Септември 7, 2015 Ако не е някой слаб кабелак се обърни към някой специалист. Обикновено загуба на сигнала е от кабел. Някъде няма добра връзка. в 90 процента от случаите. Аз не съм разбирач, но знам, че винаги е от кабел. Цитирай
Satanachrist Отговорено Септември 9, 2015 Автор Отговорено Септември 9, 2015 Еми, оправихме нещата, като сменихме стария pot с един нов на Seymour Duncan. Действително, 20 лева излезе, но се надявам да карам с него докато един ден не сменя китарата с нещо по-high end. А да не ви обяснявам стария как изглеждаше...Беше ръждясал, мизерен и просто си личеше как не става нищо от него. Сигурно, когато е пристигнал в китайската фабрика, е бил четвърта употреба. Иначе, ако не друго, то тоя потенциометър, за толкова пари, е добър начален стимул да продължа да я ъпдейтвам, като ми бе силно препоръчано да сменя и тоя за tone контрола. То така или иначе са ми само два на китарата, а и съм почнал. Благодаря на отзовалите се и наздраве! 1 Цитирай
Recommended Posts