toni_metallica Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Значии имам проблем с две прагчета на моят електрик, които не знам си как като сложих капо на по долните позиций ии след това остана следа все едноче струната е прерязала прагчето и в момента бръмчи отвратително..плийз хелп ми братя хд ! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 19, 2015 Отговорено Август 19, 2015 Сложи снимката, която ми показа. Цитирай
badValue Отговорено Август 19, 2015 Отговорено Август 19, 2015 ... от каква помощ се нуждаеш по- точно.... ?!?!?! да ти каже какво/защо е станало... или да ти оправи китарата .... (ако "електрик" означава електрическаКитара) Цитирай
Fats Отговорено Август 19, 2015 Отговорено Август 19, 2015 Значии имам проблем с две прагчета на моят електрик, които не знам си как като сложих капо на по долните позиций ии след това остана следа все едноче струната е прерязала прагчето и в момента бръмчи отвратително..плийз хелп ми братя хд ! Ха сега още един път напиши какво е станало, ама така, че да те разберем. С точки и запетайки, като грамотен човек. И без "Й" на края на думите, пише се позицИИ. 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 Позиций е известен римски стратег или елемент от химичната таблица, а "позиции" е множествено число на "позиция" Формулирай си грамотно въпроса и ще ти бъде отговорено за "електрика" или каквото е там. Цитирай
Rubi Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 Леле! Ще разкъсате човека! Според мен, ако проблемът е в наранени прагчета, спасението ти е да занесеш инструмента при лютиер. Не съм ходила, но подозирам, че ще излезе скъпичко. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 То човека сам се е разкъсал с тая тема,и освен обект на подигравки какво да стане? Неграмотно написано,без снимки..аз лично не мога да възприема идеята,че стандартно капо ще нарани позициите,това не е менгеме все пак.. Цитирай
Fats Отговорено Август 21, 2015 Отговорено Август 21, 2015 Леле! Ще разкъсате човека! Според мен, ако проблемът е в наранени прагчета, спасението ти е да занесеш инструмента при лютиер. Не съм ходила, но подозирам, че ще излезе скъпичко. Даже не си и помисляй да ходиш, ще ти се разпори джоба. Лютиерите са едни кръвопийци, само чакат да се появи някой с две одраскани позициЙ... 5 Цитирай
Recommended Posts