TheNightRider Публикувано Декември 1, 2006 Публикувано Декември 1, 2006 Епа вчера и оня ден съм свирил по цял ден и днеска гелдам, че средния пръст на дясната ръка ми е крив. От неправилна постановка сигурно. Как да го оправя и ще ми препоръчате ли некви видео-та за постановка и упражнения...
Telerig Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Е как така за два дни ще го изкривиш бе човек за това трябват месеци година две...то не става така...нямаш ли някой напреднал познат китарист да види с каква постановка си...наистина може и от това да е, но мен ме съмнява.
TheNightRider Отговорено Декември 1, 2006 Автор Отговорено Декември 1, 2006 xax, е не знам, сега седи на криво.. или преди не ми е направило впечатление... грифа ми е доста тънък и тряяше да свиквам с него, ама не мисля, че е от това... @kolio_k дай ножа!
liquid_death Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Човече аз уча медицина.....и ще те посъветвам най-добре от колегите тук в форума......дай да го отрежа!!!!!!!! kolio_k евала само така!
Firehouse Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Няма да се притесняваш, на мен за година и нещо свирене ми се изкриви малко безименния пръст ама и така си свиря. Пък ако е нещо сериозно слушай колегите - :killyou: ще правиш повечко дубъл-хенд-и и ще ие замаже
X_eNeMy Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Ама ти левичар или десничар си ? Трудно ми е да си представя каква постановка ти трябва да свириш за да си изкривиш пръста ?!?!
KeRRANGKid Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 На Майкъл Анджело "piano hand" постановката, мноу ясно (: Нощен, мен ко питаш, средния ти пръст е фабрично крив. Не може изведнъж и от два дни свирене да стане. Или проспускаш нещо, или съвсем нищо ти няма. Роквай си там и гледай да ти е удобно, пък докторлъка го остъй (:
RockoBG Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 (Редактирано) Ампутацията помага при всякакви болежки, но за да избегнеш неудобството по липсата, просто си го подръж в задника на топло няколко минути - току виж се оправила работата. Иначе по темата - аз съм настинал. Редактирано Декември 2, 2006 от RockoBG
Mephistofel Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Я гледай ти какво готино лафче се е заформило тук... Жалко,че свърши. @Nightrider,за упражнения и разгряване се е изписало достатъчно,ползвай търсачката.Ако наистина имаш сериозен проблем с този пръст - отиди на ортопед,правилно те посъветваха. Темата се затваря.
Recommended Posts