DYLGIQ Публикувано Август 17, 2015 Публикувано Август 17, 2015 Ся тва да га пича ли още малко или да га засилвам към папка gotovinepipaipove4e, как мислите? 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 18, 2015 Автор Отговорено Август 18, 2015 (Редактирано) Нещо гнило се случва при саундсклададжиите май, ето друг линк с wav-ско качество: http://dylgiq.bandcamp.com/track/blinded Редактирано Август 18, 2015 от DYLGIQ 3 Цитирай
Басурендер Отговорено Август 18, 2015 Отговорено Август 18, 2015 Опекло се е . Готово е за пазара. Не пипай повече 1 Цитирай
anomandrus Отговорено Август 18, 2015 Отговорено Август 18, 2015 Като цяло ми допада саундът на песента. Според мен китарите могат да се пипнат и да им се върнат малко среди. Това е за моя вкус- и така са добре. Само казвам какво аз бих направил. НА вокалите не чувам "с"- тата и като цяло леките вокали не ми харесват заради особения ривърб. Тежките са супер. Всичките тези неща са козметични- демек става дума по-скоро за вкус, отколкото за проблем. Както казах- харесва ми! 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 19, 2015 Автор Отговорено Август 19, 2015 Благодарско за полезното мнение! Друго си е да чуе и друго ухо Де-есерът отшумя като приказка, след което ривърбът вече не се прави на толкова интересен. Китарките обаче не мисля да ги пипам - синглите на телето толкова си могат за метъл 2 Цитирай
anomandrus Отговорено Август 20, 2015 Отговорено Август 20, 2015 Ха, ето защо са ми тънеели. С теле е нормално. Готина музика- успех! 1 Цитирай
Recommended Posts