korg pa 600 Публикувано Август 14, 2015 Share Публикувано Август 14, 2015 здравеите колеги имам проблем с пича на корга проблема е като дърпам на ляво дава джа тона надолу а на дясно един тон нагоре бъпросами е как мога да го оправя нов пич купих днеска мислех чее развалено смених съща работа ако някои може да ми помогне ще съм му благодарен 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 14, 2015 Share Отговорено Август 14, 2015 В юзер менюала какво пише по въпроса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
korg pa 600 Отговорено Август 15, 2015 Автор Share Отговорено Август 15, 2015 неможах да разбера за какво питаш не рабирам от клавири много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Август 15, 2015 Share Отговорено Август 15, 2015 Култово! 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Август 19, 2015 Share Отговорено Август 19, 2015 здравеите колеги имам проблем с пича на корга проблема е като дърпам на ляво дава джа тона надолу а на дясно един тон нагоре бъпросами е как мога да го оправя нов пич купих днеска мислех чее развалено смених съща работа ако някои може да ми помогне ще съм му благодарен Ей-й-й тва нещо не го разбирам от къде може да бъде направен такъв сетинг.Колега да не би да имаш някой хардуерен проблем?Някой пин,кабел или друго.Възможно ли е всички саундове да са пипнати във пич осцилаторите?Пробвай на оригиналните/заводските звуци дали пича е така!?Друг вариант е да заредиш нов о.с и после сет от корг за да пробваш дали няма да се окаже някви надстройки по менютата на клавира.Аз лично не съм забелязал или поне не ми е направило впечатление подобна надстройка а иначе съм голямо чепкало да знаеш!Ако нямаш успех със двата варианти,най-удачно ще е да посетиш някой специализиран сервиз кадето твоя корг няма да им е за сефте де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
korg pa 600 Отговорено Август 21, 2015 Автор Share Отговорено Август 21, 2015 Благодаря колега но пробвах всичко но нестава 7години стана ползвам па 800 и още го ползвам никакви проблеми няма бетон само пич бенд смених тия новите коргове китайски боклутси още втората ходина започнаха проблемите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tifo milchev Отговорено Октомври 1, 2015 Share Отговорено Октомври 1, 2015 Здравейте колеги!имах същия проблем на корг па800 само че на вибратото. Порових се в нета и видях че има тест програма. Задържаш style play и medya едновременно и включваш клавира и излиза менюто, след това от мулти падовете избираш 2-ри и там е настройката 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Октомври 2, 2015 Share Отговорено Октомври 2, 2015 Искам да попитам в тази връзка колегите, които работят с KORG PA600 , дали са забелязвали как функционира джойстика при движение надоло. Забелязвам при моя че в повечето сетове наляво,надясно и нагоре функционира с добра стръмност, но надоло в повечето сетове не реагира при движение надоло или реагира в някои с много малко изменение и то в крайно-долно положение. Благодаря на отзовалите се евентуално предварително. Хубав ден и успех на всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Октомври 2, 2015 Share Отговорено Октомври 2, 2015 Пича се надстроива по желание Губерков.Може на един саунд надолу да го програмираш да прави едно а на друг саунд да прави друго.Може да го направиш стръмно колкото ти се иска на тебе.За целта се влиза в "саунд" и после чепкаш докато му схванеш чалъмите кое за какво е.Дано съм написал грамотно поста за да ме разбереш ,че аз пиша малко просташки за което се извинявам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Октомври 2, 2015 Share Отговорено Октомври 2, 2015 (Редактирано) Супер си този път , и аз да науча нещо от теб Благодарско Асане. Поздрави. Редактирано Октомври 2, 2015 от Губерков Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Октомври 5, 2015 Share Отговорено Октомври 5, 2015 Вчера се занимавах с пича на PA600 - всичко си работи отлично, просто в готовите сетове не на всеки звук е необходимо да има прогамирани опции за низходящо вибрато. При някои инструменти с по-специфична артикулация има и низходящо вибрато . Поздрави и хубав ден на всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts