tatkoogi Отговорено Декември 26, 2017 Отговорено Декември 26, 2017 (Редактирано) pepata е твоят човек. Може да се включи с преки впечатления. Цитата по долу е негов... . Благодаря на всички за мнението и помоща по темата! Първо да кажа, че бяхте прави. Наистина Kemper звучи малко-по добре от Helix-a, но разликата е минимална и незабележима в микса. В крайна сметка се спрях на Line 6 Helix LT поради няколко причини:1. Цена 1572лв vs 3115лв за Kemper 2. Това, че може да се използва като USB audio interface (аз нямах) 3. Идва в пълен пакет (pedal board + expression pedal) vs Kemper при, който трябваше да ги купя отделно.Имаики предвид, че аз не съм професионален музикант всичко това натежа в ползва на Helix LT.И последно да кажа, че процесора звучи много добре и в никакъв случай не е боклук, който не си заслужава парите. И сравнение между Helix и Kemper определено могат да се правят. Моят опит показва, че "тона" идва от пръстите, от ръката, и дори с по-скромен "гйър" можеш да звучиш добре, както и обратното. Надявам се да имам време тези дни и да запиша някой кавър. Редактирано Декември 26, 2017 от tatkoogi Цитирай
Recommended Posts