travelcaster2 Публикувано Юли 6, 2015 Публикувано Юли 6, 2015 От ляво на дясно: Румен - бас, аз - ритъм китара, Ани - соло вокал, Цецко - барабани и Боро - соло китара. Пълно безгрижие на фестивала "Рок в Рила". https://www.youtube.com/watch?v=QkdHMVJRv48 8 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 (Редактирано) Тази формация 5XL мнооого я бива, бре ! Браво ! Редактирано Юли 6, 2015 от Parni_Valjak 3 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Юли 6, 2015 Автор Отговорено Юли 6, 2015 (Редактирано) Ха, ха евхаристо поли! (на гръцки благодаря много, актуално е). Така се случи, че подгрявахме (в първото видео и третото "Red House" на Хендрикс) Gary Moore 2007г. Не се случва често да свиря в зала 1 на НДК. Или в зала България например. Тук на моето соло ми акомпанираха БТР. [m edia] [/media]Голям майтап падна, когато не си чух звука. Вижда се как викам на Джон (Кукери) да направи нещо. Беше мютнал канала ми. Редактирано Юли 6, 2015 от travelcaster2 1 Цитирай
Heartman Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 (Редактирано) Страхотна банда беше.Спомням си, че като си купувах първата китара (скуаер страт) 1999г. този човек Боро беше в магазина (малко магазинче в София) случайно я пробва и останах зашеметен колко звуци извади от нея и едно малко 15вата ампче.Каза ми: "По-добре да си вземеш това отколкото онези талашитени Ибанци" После бях гледал някакъв концерт на живо където свириха с 5XL.Много се кефя на блус и тогава ми отвя главата от свирене този човек.Скоро го обърках с Боко, който дойде да свири при нас и го питах,обаче той каза че Боро е човека от 5XL.Та чудя се свири ли този човек все още? Редактирано Юли 6, 2015 от Heartman Цитирай
travelcaster2 Отговорено Юли 6, 2015 Автор Отговорено Юли 6, 2015 Свири като гост музикант на група "Карамел" (Румен Спасов), но основно се занимава с мастеринг. Цитирай
Recommended Posts