nplus Публикувано Ноември 28, 2006 Публикувано Ноември 28, 2006 Пукна се (и после се счупи) едно парче от фингърборда. То е към 10х2 мм, точно преди нулевото прагче. Имам ли шанс да го залепя и с какво? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) Има специализирани лепила на ROSS и BISON, а предполагам и на други фирми. Вземи си и някаква стяга, или менгеменце, защото лепилото изисква някакъв натиск по време на съхнене. Иначе повечето специализирани лепила са по-здрави от дървото. Редактирано Ноември 28, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
nplus Отговорено Ноември 28, 2006 Автор Отговорено Ноември 28, 2006 То хубаво, ама в Габрово се намира само поксипол и евентуално капчица. Преди време мярнах Бизон Метал, ама... П.П. Защо не мога да пиша на латиница във форума? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Очевидно, ако искаш да си набавиш лепило, ще трябва да се поразходиш, или да вземеш чрез познат. Иначе форума си има правила, където е изрично записано, че се пише на кирилица. Цитирай
HRS Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Това последното изказване беше малко много невярно, ама айде да речем че не си си направил труда да потърсиш в повече магазини. Лепила от горепосочените марки вече на доста места се продават, като да речем в магазина, който се намира между ректората на Т.У. и Риска (по е близо до ректората). Това не е някаква реклама, просто за там се сетих първо. Но личния ми съвет е да идеш при някой дърводелец да ти залепи отчупеното парченце (той има подходящо лепило) и да го стегне с някоя стяга да постои известно време така. Относно "латиницата" то си е въпрос на самосъзнание. Тук хората искат да комуникират на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, което става най-добре и ако пишат на КИРИЛИЦА, защото това са ни завещали нашите славянски братя Кирил и Методий. Надявам се че ти отговорих на въпроса достатъчно обективно. Успех с ремонта Цитирай
nplus Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 Нямах предвид писане на шльокавица. Имах предвид, че не мога въобще да пиша латински букви. Един вид, всичко което пиша е на кирилица и не мога да пиша имена, например (затова и горе съм писал Бизон Метал на кирилица, а не както е името - на английски) Цитирай
fluti Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 ^ Използваш Файърфокс, познах ли? Аз също (иначе щях да напиша Файърфокс на латиница ) С ИЕ го няма тоя проблем. Цитирай
nplus Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 Аха. Поне се разбрахме. Край с офтопика. Цитирай
Recommended Posts