Janick_Gers Публикувано Ноември 28, 2006 Публикувано Ноември 28, 2006 Ами аз свиря на китара от 1 година. Първите 4 месеца ходих на уроци. Но после даскала стана затрупан от работа и спря да преподава, защото няма време. Та какво практикувам в момента? Ами най-общо тегля си таблатури на Мейдън, Кинг даймънд, Джудас Прийст и други подобни и уча, свиря и упражнявам. Освен това често си записвам ритъм с една програма и импровизирам върху него. Но още колко дълго трябва да правя това? Има ли нешо друго, към което бихте ме насочили. С няколко думи така ли да продължавам? Благодаря предварително. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 да, всичко идва само. първо гледай големите китаристи кво правят и се учи, после сам ще почнеш да градиш своя начин на свирня Цитирай
Janick_Gers Отговорено Ноември 28, 2006 Автор Отговорено Ноември 28, 2006 Ами, мерси за съвета. А само искам да попитам. В момента съм със Squier Fender Strat. Процесора ми е Zoоm 606. Знам, че процесора не струва, но поне имаш ли впечатления от този модел китара? На мен ми е доста удобна, смятам, че има добър звук, но все пак не съм пробвал, чак толкова много китари. Та предполагам имаш доста по-голям опит и можеш да ме насочиш. Сега съм събрал известна сума и се чудя кое да сменя китарата или процесора. Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 намери си друг учител най-добре друг по-евтин но не толкова ефикасен вариант е да зяпаш много видеоуроци на различни китаристи във всеки стил и да слушаш какво ти обясняват иначе това което правиш е много хубаво но има още много неща.... Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) сега, китарата става, щом ти е удобна - жулиш докато не усетиш, че ти е време за по-висок клас инструмент. за процесора - ако ти звучи добре - ок китари много - и всяка е различна аз още не съм намерил най-подходящата за мен за видео уроците - мноог готин вариант са, ама там трябва да чаткаш поне малко английски за да разбереш какво си боботят Редактирано Ноември 28, 2006 от stratocaster Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Оооооооо подрепям Алекси Лайхо Оти'ай си дири даскал!! Оста'й иначе......15 пъти по-трудно е....и по не ефикасно.....докато с даскал за пъти по-малко време постигаш поне 5пъти по-добър резултат!!!!! Let the Force be with you!! Цитирай
Recommended Posts