THE_INEXORABLE Публикувано Ноември 28, 2006 Публикувано Ноември 28, 2006 http://www.pro-technica.com [or] http://www.pro-technica.com/pictures/YAM_MEGA-STORE2.jpg Mомци, някой да има повечко инфо за това? Понеже се надявам да не вкарват само Yamaha (на мен лично изобщо не ми допада), а ако има нещо по-така, би било интересно да се знае, за да задръстим входа още на откриването. Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Ха то това много близко до нас .Ебати кефа Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) Интересно, но ако ще представлява текущите два магазина на Динакорд събрани на едно място, не виждам особен смисъл. Иначе мен Ямаха страшно ме кефят, особено като съотношение цена качество. Китарата, баса, синтезатора и пулта ми са Yamaha и съм страшно доволен от всичко. Живот и здраве, смятам в близките месеци да се сдобия и с един комплект електронни барабани Yamaha. От към хай-фи техника също не прощават - имам един стерео усилвател Yamahа от серията Natural Sound, който в комплект с тонколони Magnat кърти мивки. Редактирано Ноември 28, 2006 от niki123bg Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 наистина яко само дет ще бъдем кат циганче във сладкарница Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 МИЛИ,БОЖЕ :wow: :wow: :wow: Това 10000000% ще е нещо невероятно!Сигурно и цените ще са така невероятни,ама ще видим... Как искам да си нябавя от там няколко Коледни подаръ4ета Ееех,ме4ти... Цитирай
Sebastian Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Ами така като порзгледах сайта им, видях марки като Истанбул, Пейст, Вик Фирт, Мейнл и други, така че явно няма да е само на Ямаха. Ех мамка му, защо всичко е в Софията Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) И аз така викам!Кой мисли за нас от "провинцията"?При нас няма ли дръмъри и други музиканти? Редактирано Ноември 28, 2006 от drummer_93 Цитирай
axel Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Нищо не се знае за този магазин,дори самите Динакорд не знаят кога ще го отварят,бях чул че трябва до края на го дината ,но като гледам няма да стане. Цитирай
zazo Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Дръмерски магазин вече има, пак на динакорд (протехника) и пак в София. В сравнение с други магазини наистина е доста по заредено. Има и пейстовеи и истанбули и стаг, палки промарк и вик фирт. и т.н. Лошото е, че според мен и десет магазина да отворят и с хиляда различни фирми да работят пак ще има определени артикули от даден производител, но разни неша от сорта на клампи, холдери и други по-екстравагантни неща няма да са налични, а дадени части дори и с изписване не се навиват да ти докарат, въпреки, че се водят за официален вносител и в каталога на фирмата се предлагат подобни неща. Цитирай
PcNxO Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Хубаво но ще е супер скъпо 100% Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 ще е точно толкова скъпо , колкото и в другите им магазини Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 Е все пак нещо за магазина?? Някой да е ходил вече? Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 просто още един магазин на Динакорд,нищо повече Цитирай
Recommended Posts