Trader Публикувано Юни 19, 2015 Share Публикувано Юни 19, 2015 Здравейте колеги и колежки,занимавам се с любителска музика.Свиря на клавир,но ми трябват акорди на народни песни или македонски,всякаква информация ще ми е от полза.Потърсих в гугъл,но нищо неможах да намеря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мило Отговорено Август 22, 2015 Share Отговорено Август 22, 2015 Карамфилнародна песен am E7 amКажи, ми кажи, млади ле момко,C G Cкажи ми, ален Карамфил,am dm amда расна момко расна порасна,am E7 amсила и хубост кой ли ти даде? ->Припев. dm am E7 amЕй, ей, Карамфил,dm am dm E7 amПартизански майко, славен командирam dm G C/Eam dm E7 am am E7 amАз верен син съм, син на БалканаC G Cи Розовата Долина.am dm amСила и хубост дар ми дариха,am E7 amкак да се боря те ме учиха. ->Припев. am E7 amГоро ле горо, горо хайдушкаC G Cи ти гранитен наш Балкан,am dm amднес нийе раснем млади юнациam E7 amна Карамфила верни потомци. ->Припев. Лиляно моме народна песен Интро (инстр.): am dm G C/E7 am dm E7 am am dm Лиляно моме, Лиляно,G Cя стани рано призори,am dm я стани рано призори- E7 amи либето си прегърни. 2x -> инстр. am dm Не ми излязла Лиляна,G Cнай ми излязла майка й,am dm люти си клетви кълнеше, E7 amи си на Георги думаше: 2x -> инстр. am dm Иди си Георги, иди си,G CЛиляна болна легналаam dm Лиляна болна легнала E7 amи не може да стане 2x -> инстр. am dm Не мой го лъга мале ма,G Cязе си Георги любила,am dm язе си Георги любила E7 am E7/amза него ке се оженя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MachineheaD Отговорено Август 22, 2015 Share Отговорено Август 22, 2015 http://akordite.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts