Boby Microby Публикувано Ноември 27, 2006 Публикувано Ноември 27, 2006 Р Шуман - Албум за юношата ( няколко опуса ) / Черни - малки Етюди за Пъргавина , Изкуството на Бързината на Пръстите , 100 Малки Етюда Школа за пъргавина опус 299 , Практически Упражнения за Пръстите , Етюди за Механизми Албум с увертюри - Част 2 , 4 / Бейер - Начални Школи / Клементи - Сонати / Прокопиеф - Пета соната , Четвърта Соната , Девета Соната/ А Лемуан - 50 характерни и прогресивни етюда / Грамър - Булов - 60 Етюда Менделсон - Увертюри за Пиано , Песни без Думи / Дюверноа - Училище за механизми , опус 120 Хайдн - Концерт за пиано в сол мажор Бах - Инвенции и сомфонии Едвард Григ - Избрани пиеси за пиано Моцарт - концерт номер 3 в сол мажор Шопен , 1 Прелюди, 4 Импромптюс , 7 Ноктюрни , 10 Мазурки Ако се интересувате пишете ми на orangeglass@gmail.com Цитирай
estinto Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 даи icq или телефон за врузка Цитирай
Boby Microby Отговорено Ноември 27, 2006 Автор Отговорено Ноември 27, 2006 Icq to mi e 274092779. Za vsichko drugo, molq pishete mi na maila. Orangeglass@gmail.com. Pishete ot kakwo tochno se interesuwate. Cenite varirat v zavismost ot samata shkola. Vsichko e po dogovarqne. Leka vecher na vsichki:) Цитирай
Recommended Posts