cipata Публикувано Юни 11, 2015 Публикувано Юни 11, 2015 здравейте на всички и аз съм заразен от тази болест но съм на много начинаещо ниво моля за помощ разгледайте горната схема и кажете да ли е вярна защото я пробвах и не се получи ако има грешки отбележете ги,а също и подобрения deeeddf4efesаае1ъэи Цитирай
lyu_records Отговорено Юни 11, 2015 Отговорено Юни 11, 2015 На първо четене си изглежда ОК Това което можеш да объркаш от картинката е транзисторите и електролитните кондензатори. Сравни с това: http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=81 Тръгна ли изобщо или няма никой? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 11, 2015 Отговорено Юни 11, 2015 (Редактирано) Това не е схема, а монтажен план. Очаква се да е правилен. Разлика сигурно има в това, което е направено като копие на показаното. Има два начина на излизане от ситуацията. Единият е внимателно сравнение , а другият е да се направи логически анализ. Второто по твоите думи няма шанс, защото за него трябва познаване на материята, което явно липсва. Май остава само възможността "помощ от публиката". Направи снимки с висока резолюция и достатъчно ярки, за да може да се вижда детайлно всичко. Под различен ъгъл, за да се виждат надписи, означения и цветове.От двете страни на платката. А има ли платка или е нещо като платка? Каква технология е използвана за направата? Публикувай изображенията тук и влез в диалог с желаещите да се занимаят с анализ на изработеното. Ако има желаещи разбира се. N.B. Форумът не разполага с място за съхранение на изображения. Затова снимките трябва да се качат на подходящ сървър, където да се пазят, а тук да се посочат вектори към тях. (Адресите на изображенията). Може да ти е известна процедурата, но няма лошо да се разбере и от тези, които не са запознати. P.S. Приготви си мултимер, с който да измерваш напрежения, токове и съпротивления. Ще се наложи да отговаряш на въпроси за измервания в различни точки . Редактирано Юни 11, 2015 от Parni_Valjak Цитирай
cipata Отговорено Юни 11, 2015 Автор Отговорено Юни 11, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-M16xYCkl5pw/T5wo7JgsLzI/AAAAAAAAA9o/5vHAfQwIJIU/s1600/TS808_TubeScreamer_PNPa.gif благодаря за бързата реакция платката е ецвана по този план,и елементите са налепени както е показано по горе пиша това защото със снимките май няма да ми се получи,за мен по важно е да се знае че този работен план работи защото знам че понякога пускат грешни такива,от тук вече ще търся грешка в самото окабеляване мож там де ми е грешката Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2015 Отговорено Юни 12, 2015 Намери схемата, и проследи внимателно, дали си монтирал всичко както трябва. Цитирай
cipata Отговорено Юни 15, 2015 Автор Отговорено Юни 15, 2015 проблема е решен,беше в транзисторите,сега е ок Цитирай
L.K. Отговорено Юни 16, 2015 Отговорено Юни 16, 2015 За да е по-полезна темата: Не гарантирам, че платката е точно по тази схема, но поне на 99% се припокриват. Цитирай
Recommended Posts