Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Джемнах малко след Кольо - беше удоволствие за мен да свиря след него на този готин трак :godbless: :godbless: Айде друг да поема щафетата. :godbless:

в Gmail - папка Тelerig - TelerigGeoJam. :happy:

Извинявайте за неудобството ама в putfile.com 30 минути ми правеше цигании и се отказах накрая. :killyou:

• Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Мерси пичове ;) ...ако не са джемчетата тука ще загубя здраво форма. Добре, че са те да се поразкършвам малко. :) Иначе саунда е гаден щото записвам със симулаторите и съм на предела..ама на слушалки няма начин не мога да си усиля хапаратурата. ;)

Отговорено

Teleriq много здраво забиваш имайки предвид емулаторите които ползваш ...Даже понякога свиренето ти ме кефи повече от това на Кольо ;)

Кефи ме че разчупваш доста блус схемички ..

П.С : и оттук идва въпроса ми - САМОУК ЛИ СИ ? Защото не ми звучиш като такъв

;)

Отговорено

Много ти благодаря за комплимента, но наистина съм далече от Кольо...на светлинни години :happy: ...просто се амбицирам да надмина себе си като го слушам как забива:headbang:....абсолютно самоук и слухар съм:happy: знам ладовете,но ноти не мога да чета....благодаря на Кольо че ми прати програмки да се обучавам...когато имам време след работа ги разцъквам.:happy: Иначе имам супер много любими китаристи от най различни стилове и техники и ползвам идеите им за да си създам собствени рифчета спрямо съответния лад...понякога ползвам и техните наготово... :D

Отговорено
Даже понякога свиренето ти ме кефи повече от това на Кольо

Много ти благодаря,че ме използваш като база за сравнение :blink: ,ще трябва да почерпя. ;)

Иначе Телериг наистина е ударил много яко :blink:

Отговорено

Надявам се че нямате против един клавирист да се включи, няма да отнема много време от инструментала, тоя стил не ми е много в кръвта, ама нищо и аз като мъжете искам ;)

Ето ме и мен ;)

Отговорено (Редактирано)
Надявам се че нямате против един клавирист да се включи, няма да отнема много време от инструментала, тоя стил не ми е много в кръвта, ама нищо и аз като мъжете искам ;)

Ето ме и мен ;)

;) :inlove: ;) :violin: ;):):D

Празник е за мен!!! Да чуя KейБорд!!!!

Ю РОК МАЙ френд!

Редактирано от Black Bird