kiki vai Публикувано Ноември 24, 2006 Публикувано Ноември 24, 2006 какво мислите за тая машинка и моа ли да си я купя от бг Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Китайци!!! Ето какво пише на сайта им: Welcome to Beta Aivin website! With the cooperation & supports from the famous Musical Instrument expertise of the world in audio industries as well as the large audio equipment manufacturer in China. http://www.3g-sys.com/aivin/en/ProductShow.asp?ArticleID=254 http://www.beta-aivin.com/ Редактирано Ноември 24, 2006 от a_panov Цитирай
TONY Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 проблема с китайските, е не че работят и изглеждат зле - а доколко са надеждни например телевизори НЕО при кьсмет няма да седиш в сервиза конретно за тая серия - даже има тема с семпли - на модела 108 (ползвай тьрсачката в този раздел) разликата ще идва в плюс за 110 Цитирай
the_man_who Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Предполагам, че става въпрос за този Behringer. Би могъл да го намериш в Динакорд. Цитирай
Flanker Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Имам го Обаче ми е първият усилвател и не мога да съм особено обективен.С него се опитвам да свиря Металика,чичо Сач,Алис ин чейнс и разни други такива.Даже и Куиин понякога.Та усилвателчето добре си работи имам го от юни тази година.Разнасях го до един приятел и няколко пъти съм го почуквал от тук от там.Единственото нещо,което е сдало багажа до сега е кабела за ктарата (и самата китара ).Според мене е добре,а и ефектите са му готини ма качествено уа-уа приерно трябва отделно.Един недостатък е единичният говорител-на слушалки се чува жестоко и през уретба/ДВД също.Обаче и с йенсен-а не е зле. Цитирай
Flanker Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 Забравих да отговоря на въпроса Аз го купих от София едно магазинче в младост 1.Не знам иначе от къде ги кара и т.н. Цитирай
Recommended Posts