AFTER-THE-RAIN Публикувано Ноември 23, 2006 Share Публикувано Ноември 23, 2006 Някой има ли опит с тези мониторчета. Имам намерение в скоро време да си взема нещо подобно. За сега тези ми се вписват в бюджета - 97 евра в динакорд... Ще се полват в домашни условия за миск(понякога) и за слушкане на музичка.. M-AUDIO StudioPro 3 Някой??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 (Редактирано) Говоря само по данните, защото не съм ги слушал....нека не те заблуждават думичките "студио" и "про" в името....то сега всеки взе да слага за щяло и нещяло разни термини....на външен поглед - страшно мънички са и с тия 100 херца отдолу не ми е ясно какъв контрол над баса ще имаш... :think: Редактирано Ноември 23, 2006 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 23, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2006 Да де ясно ми е че няма да са "ПРО". На мен ми трябват повече да си пускам музика на тях,както казах рядко ми се налага смесвам нещо... Ама май ще се замисля за някакви прилични колонки за комп... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shadow Отговорено Ноември 26, 2006 Share Отговорено Ноември 26, 2006 Има доста по-добри колонки на по-приемливи цени, а и с по-добри параметри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts