iPage Публикувано Април 20, 2015 Публикувано Април 20, 2015 Здравейте! Имам следния въпрос - Искам да сменя адаптерите на stock адаптерите на китарата си, които са пасивни с активни адаптери, но до колкото знам трябва освен адаптерите да се смени и електрониката. Не ме бива в работата с поялник и т.н. , та бих искал някой да го свърши вместо мен. Някой да знае кой във Варна би могъл да направи следната модификация и една такава средно колко би излязла? Цитирай
Trysth Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 За инфо: трябва да се смени електрониката, както и потовете и да се сложи батерийка. Скоро ми направиха обратната операция на моята мандолина, та споделям. Цитирай
jorog Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 Едва ли ще е скъпо.Двайсетина лева вероятно.От Варна някой съфорумник също би помогнал. Цитирай
Trysth Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 Двайсет малко ми се струва, все пак имай готовност за леко по-висока цена от тая. Цитирай
dzwer Отговорено Април 21, 2015 Отговорено Април 21, 2015 Може да не се слага активна електроника. Но пасивната електроника ще трябва да се смени. За части може и да стигнат 20лв., но не знам колко време ще изкарат, без да почнат да пръщят потенциометрите Дай точните марка и модел на адаптерите, марка и модел на китарата, за да ти намеря подходяща схема. Цитирай
Recommended Posts