Jump to content
Българският форум за музиканти

iPage

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

iPage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здрасти, колеги музиканти. Преди няколко дни се счупи клавиш на синтезатора вкъщи и сега се чудя къде и как във Варна може да се поправи това. Реално си работи, повредата е просто козметична (крайчето на клавиша е леко счупено). Някой има ли идея кой във Варна би могъл да помогне с това? Поздрави
  2. Подобно нещо би ли прецакало звука на адаптерите? С каква боя би могло да се направи?
  3. Здравейте! Имам следния въпрос - Искам да сменя адаптерите на stock адаптерите на китарата си, които са пасивни с активни адаптери, но до колкото знам трябва освен адаптерите да се смени и електрониката. Не ме бива в работата с поялник и т.н. , та бих искал някой да го свърши вместо мен. Някой да знае кой във Варна би могъл да направи следната модификация и една такава средно колко би излязла?
  4. iPage

    6.3 мм към USB

    От къде във Варна мога да закупя подобен кабел?
  5. Ами направих един запис (горните писания за акордите в Ла мажор нямат отношение към записа) http://dox.bg/files/dw?a=a5bfd94543 .
  6. Не е скърцане. Примерно, ако трябва да изсвиря един акорд - да кажем Ла мажор- два пъти, първия път в пета позиция, а втория път с една октава нагоре в петнадесета позиция. Между свиренето на акордите има пауза от 1 четвъртина, а първия трае 1 осмина. При смяната на позиция по-време на паузата се чува звук от триене между струните и пръстите ми.
  7. Значи от около година свиря сериозно (ходя на уроци) на електрическа китара. Имам хубаво скуайърче и кубенце 15w маршъл. Наскоро си намерих доста добър микрофон и смятам да екпериментирам малко с компютъра, електрическата китара и кухарката. Та днес направих няколко проби. Като цяло е доста добър звука. Китарите звучат прекрасно, но имам един проблем с електрическата китара. Понеже свиря с overdrive (Led Zeppelin) и като правя паузи заглушавам с дланта (естествено), но все пак се чува дразнещия звук от това как си местя ръката от една позиция в друга. Въпросът ми е къде е проблема и как да го оправя. Благодаря предварително за помощта. Искрено ваш, iPage.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.