stratocaster Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 тък в Бургаския край викаме "ВЪЙ" Цитирай
kirilp Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 Евала, машалла, ашколсун, хвала!!! И на китарата и на уменията ти Цитирай
PinTip Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 iBobz, аве какво правят хората като теб, само си свирят или... Питам щото има много китаристи, басисти, барабанисти - много добри, каквото и да свирят! Ненормално добри сте, та чак ме е яд, че тука в БГ няма индустрия за талантливите хора. А трябва да се започне отнякъде!!! Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 21, 2006 Автор Отговорено Ноември 21, 2006 Когато стигнеш до ситуацията да свириш цяла вечер за 6.20 лв, от които после си плащаш 5 лв за бира и си тръгваш пеша, как да имаш желание да правиш нещо? Другия проблем е, че отдавна се лансират имиджи, а не таланти и по тая причина много кадърни хора потъват в забвение в очакване на по-добри времена. За щастие в последно време поне за мен се появи лъч светлина в тази посока и затова смятам да си посветя всичките усилия в правене и изпълнение на музика, а не да се занимавам с тъпотии. Казвам го защото допреди няколко месеца работата беше тръгнала толкова на зле, че почти бях готов да се откажа и да разпродам всичко. П.П. Едно от нещата, които ме карат да продължа е, че тук има интелигентни хора, които оценяват истинските неща, а това си е сериозен стимул. Тенкс а лот Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 (Редактирано) Разправяй, и ми приготви диска! Сори, вчера не моГОХ... Редактирано Ноември 21, 2006 от sa6tiat Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 iBobz, браво! Успех в новите начинания и не се отказвай ! Цитирай
Geo Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 Супер здраво!!! Майстор си с голямо "М"!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 (Редактирано) И после някой да ми разправя как Цветан Недялков свирил Вай :stop: Браво iBobz Редактирано Ноември 21, 2006 от f1_sound Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 22, 2006 Автор Отговорено Ноември 22, 2006 При добро стечение на обстоятелствата на 16 декември на едно мероприятие ще свиря Touching Tongues заедно с лицето Жоро Мирчевски. Ще дам допълнително инфо за халтурата, но иначе ще се снима, тъй че впоследствие ще кача видео. Цитирай
Recommended Posts