Neven Публикувано Ноември 20, 2006 Публикувано Ноември 20, 2006 Здравейте на всички, имам малко въпроси относно Tyros 2. В момента свиря в квартално заведение във Варна и ползвам PSR 9000 решил сам да скатая някой лев и да мина на по горния клас самосвирки. Ако някой от вас познава тайрос 2 по подробно бих бил благодарен за каквато и да е информация. Повече сам любопитен дали са подобрили звученето, и до каква степен спрямо PSR 9000. Нека кой каквото знае да го сподели ако може. Благодаря предварително P.S. Кога е възмовно да се очаква следващ модел след Tyros 2 Цитирай
martist Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) Здравей, Звукът определено е по-добър от 9000 и Тайрос1.Акомпаниментите (стиловете) са много по пълни и са супер качествени.Има нова "Super Articulation Technology" което напрактика ти позволява да свириш Китари и духови кат' живи.Единствено Тайрос2 има initial touch и after touch от самосвирките.Може да включиш микрофон и според хармонията която свириш с лява ръка автоматишно ти прави Беквокали. Изобщо това е за мен най-доброто което може да се желае от синти с "Хитър Петър" Ето и линк малко да поразгледаш и чуеш edno Drugo За нов модел има време.Сега се носят слухове че на зимното изложение ще представят следващтото поколение МОТИФ. Редактирано Ноември 20, 2006 от martist Цитирай
Neven Отговорено Ноември 20, 2006 Автор Отговорено Ноември 20, 2006 Благодаря на martist за информацията, но ако някой може да ми каже как стоят нещата с custom voice при PSR 9000 са само 32 места за обработени бленди колко ли са при Tyros 2. Четох че с клавира ти дават и софт. за компа за обработване на блендите, това означавали че мога да си правя блендите на компа и после да си качвам в клавира Цитирай
martist Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) Софтварето се ползва точно за това.Като го включиш и заредиш бленда автоматично ти се пуска ЮЗЕР1 банка>правиш корекции (които може и да ги направиш от самото синти, но на комп е по широк екранът) и след това може да ги запишеш на някой от юзерите.При Тайрос1 къстом блендите са 128.Би трябвало на 2 да са 2х128. Редактирано Ноември 20, 2006 от martist Цитирай
Dakata_m Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Аз с техническо инфо не мога да помогна но случайно попаднах на доста филмчета на тайрос 2 в действие ( живо свирене ) напримерЦЪК Мисля, че накрая този споменава за къстъм звуците и паметта ама като не отбирам немски. На мен ми беше интересно понеже само на филмчета ще си го гледам в близкото бъдеще Редактирано Ноември 24, 2006 от Dakata_m Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 паметта-хард диск от лаптоп - едни познат има такъв дзер и му е сложил 6,4гб което за сега му стига. звука обаче е УБИИСТВЕН!!!! Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 За съжаление и цената му е убийствена Цитирай
Neven Отговорено Ноември 24, 2006 Автор Отговорено Ноември 24, 2006 Момчета клавира си заслужава парите и смятам около март април да го купя. Да се надявам да е и по рано, но за целта трвбва да продам деветхилядника Цитирай
nb2002 Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Само на едно място го видях за около 7000 лв това ли му е реалната цена или пак е "леко" побългарена Редактирано Ноември 24, 2006 от nb2002 Цитирай
Neven Отговорено Ноември 24, 2006 Автор Отговорено Ноември 24, 2006 Би трябвало да е около 6700 лв Цитирай
Recommended Posts