Neven Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Как ще се разпространява албума, за фенове от варна какво може да се направи Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 6, 2006 Автор Отговорено Декември 6, 2006 За хора извън София може да се прати по пощата. Засега друг вариант не виждам, пък и при положение, че ще пусна само 500 бройки, не си струва да се занимавам с онлайн продажби и такива работи, които напълно излишно ще надуят цената. БТВ - радвам се, че продукцията ми ви харесва. Ей тва е второто парче (презаписано): 2. Madness П.П. Поздрав за всички фенове на Запа и Дейвид Линч Цитирай
Nightmare81 Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 (Редактирано) П.П. Поздрав за всички фенове на Запа и Дейвид Линч И на добрия вече поостарял Стив Вай Доста от нещата напомнят силно на него Пример : Just A Sunny Dream напомня на Sisters - на Вай Няма лошо ХАРЕСВА МИ СТРАШНО МНОГО АЛБУМА Е МНОГО ИДЕЕН МАЛКО късно го видях П.С : Човек какво правиш тука ?? Тук сме аматьорите Редактирано Декември 21, 2006 от Nightmare81 Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 Трудно е парчетата да не приличат тук-таме на Вай - все пак с него и със Сатриани съм израстнал като музикант... П.П. Не бих казал, че тук са аматьорите... Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Имаш въображение не може да се отрече ! Цитирай
ronia Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Какво става с тази идея? Кога ще има CD и как? Защото искам и аз! ПП. Извинявай, ако не съм чела внимателно. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 ИСКАМ! Айде, Борисе. Вади продукцията. Цитирай
BlueZone Отговорено Март 22, 2007 Автор Отговорено Март 22, 2007 Продукцията засега е замразена за издаване, поради липса на финанси. За съжаление не всички записи са готови, но когато това стане, най-вероятно ще пусна сайт, в който съответната продукция ще я има свободно за сваляне, а по-нататък ще се предлагат и дискове чрез поръчка на сайта. Това е което мога да кажа за момента. Моля ви за още малко търпение. Цитирай
BlueZone Отговорено Март 23, 2007 Автор Отговорено Март 23, 2007 Ето едно парче (номер 11) от въпросния албум. Съвсем прясно е. Sunrise Цитирай
yotzzo Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 (Редактирано) Брех,пропуснал съм да чуя толкова интересен музикантСега вече ще знам. Редактирано Март 23, 2007 от yotzzo Цитирай
adXok Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Sunrise вече отдавна надлежно ми е в колекцията "Bobby". Как се справяш сам... бедна ми е фантазията просто! Направо... не знам. Ония продуценти от запад, ако могат само да чуят какви неща се правят в домашни условия тук в България от хора като Боби, Делиян, Налбантов, Пешо - Пепинио и десетки още други, направо очите им ще светнат ето така: $.$ Цитирай
BlueZone Отговорено Април 17, 2007 Автор Отговорено Април 17, 2007 Айде още едно: Angel Heart Цитирай
adXok Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Иска ми се да можех и аз така да свиря... И което е по-наглото: иска ми се и аз да можех да измислям подобни творби, ама... Малко слухови впечатления (с недобри звукоизточници-колонки) Клавирите и ритъм китарките някак си ми се взаимозамазват... не ги откроих някакси. Не знам, аз бих оставил това "дж-дж _ дж-дж . " близко, твърде близко в микса. И почти сухо! Соло китарата след това цялото междинно пространство и клавирите - всичко отзад. Перкусийките са много ТОТО и накрая "ревърса" е култ!!! Ти си перфектен инструменталист, а музикалните ти идеи са... not of this earth! Цитирай
Recommended Posts