Overdrive Отговорено Ноември 21, 2006 Отговорено Ноември 21, 2006 ми то няма край тва "научаване: колкото и да си свирил все ще има нещо което незнаеш Цитирай
Stranen Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 винаги ще има нещо ново което да научиш ,всеки китарист напредва и учи различно и се специализира в една област или друга много строго индивидуално е според мене Цитирай
Metanoia Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 едно е да свириш на китара, друго да си музикант Съвсем правилно! Освен всичко друго всеки си има собствен критерий какво е да можеш да свириш на китара... За мен можене ще е да мога да свиря всичко на Slipknot, примерно, но за много хора ако не могат да свирят Death и Meshuggah все едно до никъде не са стигнали... Цитирай
Carpe_diem Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Аз вече се научих да свиря!!! Аз съм велик... не... Аз съм най-великият!!! Цитирай
M.Jackson Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 Аз свиря от скоро.. и всъщност още немога Но четох едно интервю със Слаш.. И той казва че e заместил училището с китарата... свирел е минимум по 12 часа на ден и му е отнело 10 години да заеме някакво място сред китаристите. Направете си сметка за какво си говорим Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 със сигурност е свирил доста ама чак пък "минимум по 12 часа на ден и така 10 години" , не че е невъзможно ама Цитирай
LOE Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 Аз свиря от скоро.. и всъщност още немога Но четох едно интервю със Слаш.. И той казва че e заместил училището с китарата... свирел е минимум по 12 часа на ден и му е отнело 10 години да заеме някакво място сред китаристите. Направете си сметка за какво си говорим значи е напредвал доста бавно 2 години с по 8 часа свирене на ден правят средностатистичесния китарист виртуоз Цитирай
MDFk Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 ^:wall: А докато стане средностатистически? А ако толкова му е потенциала? А ако просто не схваща след определен момент? А ако не си избира упражненията като хората? Ако свири само Металика? Айде стига глупости. Наистина 98% са труд, 1% талант, но е важен и капацитета на човека. И последния процент - късмет(едит: въпреки че той играе роля в други случаи). Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 Тези постове ме наведоха на тази мисъл : 12 часа * 365 дни =4380 часа годишно 4380часа * 10години = 43 800 часа 43 800 /24 часа = 1825 пълни дни или това са 5 пълни годин нон стоп свирене От утре почвам! След 5 години G3 хахахахаха Цитирай
LOE Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 да бе той слаш даже не е в г3 милия, само дето се е мъчил като грешен дявол... и кат са сетя че свири 2 скали... Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 E да де ясно е, че не е. Но все пак ме кефи. Цитирай
ivp Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 да бе той слаш даже не е в г3 милия, само дето се е мъчил като грешен дявол... и кат са сетя че свири 2 скали... Е, то освен Г3, има и други китаристи Някои от тях даже и две скали не използват, но въпросните от Голямото 3 тях са слушали, докато са били още дечица Цитирай
lizardman Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 поправете ме ако греша, но ми се струва че за някои работи си тряя време. може да свириш по 4 часа на ден в продължение на 1 година, обаче някой дето свири от 3 години по час ще е по-добър( ся тва е примерно щото ако свириш само по час незнам докъде ще стигнеш) П.П. тва за 12-те часа на ден ми се струва смешно. освен че няма достатъчно време, нервите му ще се скъсат много бързо. то просто няма какво толкова да правиш Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 (Редактирано) ^ бе не е точно така, аз редовно(тоест почти всеки ден) свиря по около 8 часа ама 12 вече ми се струва хард кор. случвало се е и това, но много рядко, въпроса е, че започваш да се побъркваш при толкова много свирене, представям си ако е всеки ден. получава се и една емоционална празнина, защото само си седиш в стаята и свириш и няма никакво вдъхновение, а то е много важно за креативноста Редактирано Декември 8, 2006 от kitaratapesho Цитирай
Telerig Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 Стив Лукетър пише на въпрос на фен в сайта си по колко часа на ден свири: -Никога не съм свирил повече от два часа на ден. Не вярвайте на тези които ви лъжат, че са свирили по 12 часа на ден всеки ден...защото ако има такива те отдавна имат тендовагинит и не могат да свирят вече хахаха..." Цитирай
Recommended Posts