ares98 Публикувано Януари 20, 2015 Публикувано Януари 20, 2015 Та,купих си 2ра ръка лексикон ламбда и си дръпнах cubase 5 на Air. Инсталирах драйверите на лексикона от официалния сайт,спазих инструкциите и т.н . Като отворих кубейса смених vst-то на Lambda asio но не получавам никакъв сигнал в самата програма - нито плейбек нито запис. Обаче като сменя vst на asio4all и ми тръгва,само че с латенция 1600 ms което е неприемливо. Как да подкарам звука от картата? Цитирай
Factor Отговорено Януари 21, 2015 Отговорено Януари 21, 2015 Провери дали физическите входове и изходи са рутирани към съответните канали в програмата. CUBASE - Devices>VST Connections>Inputs/Outputs Цитирай
ares98 Отговорено Януари 21, 2015 Автор Отговорено Януари 21, 2015 Проблема се измени. Оказа се че windows 7, въпреки последна версия на usb driveri-те и на lexicon драйверите ми приема картата като ,,unknown device''. Какво правим, след като очевидно съм изтеглил драйверите Цитирай
presly Отговорено Януари 21, 2015 Отговорено Януари 21, 2015 lambda-та е USB 1.1 - нищо не става от нея. А и драйверите са отврат - пробвах преди доста време една - при всеки опит за MIDI комуникация сриваше 7-цата(64 бита) до син екран. Цитирай
ares98 Отговорено Януари 22, 2015 Автор Отговорено Януари 22, 2015 И какво правим, все някакъв начин има да я подкарам? Цитирай
presly Отговорено Януари 23, 2015 Отговорено Януари 23, 2015 Ако Уин-а е 7/64 потърси 64 битовите драйвери - иначе няма да стане Цитирай
Factor Отговорено Януари 23, 2015 Отговорено Януари 23, 2015 (Редактирано) Само едно уточнение - Lexicon Lambda V2.0 със USB 2.0. Ето линк към страницата на Lexicon, секция Downloads. http://www.lexiconpro.com/en/products/lambda Има последна версия на драйвърите, както и документация. Редактирано Януари 23, 2015 от Factor Цитирай
ares98 Отговорено Януари 24, 2015 Автор Отговорено Януари 24, 2015 Аз това съм го направил отдавна. И пак не работи. Свети без да мига лампичката, и веднъж замалко дори можех да записвам от кубейса ама след това вече не.. Цитирай
Recommended Posts