mupcku Публикувано Ноември 13, 2006 Публикувано Ноември 13, 2006 имам дек у нас, имам и пулт : виждате кви изходи имам на пулта. А на дека имам два чинча изходи над които пише CD/AUX, следователно единия е L(ляв) a другия R(десен).искам да свържа дека със пулта и като пусна касетка на дека да ми свири през тонколоните(има и усилвател с тях)!Благодаря ви предварително...! Цитирай
de4o Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 бучни жаковете дето пише 5/6 и нямаш проблем,само кабела ти трябва да е чинчове и жакове Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 13, 2006 Автор Отговорено Ноември 13, 2006 Ейииии....верно бе!Малеее...много ти благодаря, как не се бях сетил, "О свещенна простота!" Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 А защо вместо да си прави кабели или да слага преходници, просто не ползва чинчовете на миксера (само няма да може да прави корекции на звука). Тая тема някакъв майтап ли беше, че не схванах....щото съм си тъпичък по рождение.... :wall: Цитирай
DJack Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 С жакове-жакове няма да може да прави корекции и да използва FX-а. Цитирай
DJack Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Глупости пиша :wall: /щото малко спя/:с чинчовете няма да може. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Вярно, доста глупости се насъбраха, а? Абе, някой няма ли да се сети, че CD/AUX на "дека" НЕ СА ИЗХОДИ, А ВХОДОВЕ? ВИДЯЛИ ЛИ СТЕ CD-player да има входове, че от дек да му се праща сигнал? Както и да се мъчи детето няма да стане! Ако имаше изходи, щеше да пише OUT !!! Сефте не ми се е налагало да вадя сигнал от подобни чикии, които имат единственото предимство, че са евтини, и понеже са толкова евтини, нямат дори линейни изходи. Ако има истински дек или CD, тогава е друго; както иска така да го свързва -кеф му в tape in, кеф му във входните канали. Нека да пробва всички варианти, за да се побори сам и да се научи. Цитирай
Recommended Posts